VD har ordet

Till våra kära gäster & följare:

I fredags den 18 december kom fler och ytterligare restriktioner för att minska smittspridningen och vi behöver alla hjälpas åt för att utvecklingen ska vända och gå åt rätt håll.

Vi har sedan dag 1 och nyöppningen av Lundsbrunn Resort & Spa tagit situationen på fullaste allvar. Vi har hela tiden varit noga med att följa samhällsutvecklingen samt lyssnat på vår branschorganisation Visistas råd om hur vi ska anpassa våra åtgärder för att skapa en säker och trygg plats både för er gäster och vår egen personal. Vi har dag för dag och vecka för vecka blivit vana vid att ställa om och anpassa verksamheten utifrån nya restriktioner och direktiv, alltid med högsta prioritet. Här vill jag också passa på att tacka alla er gäster som på olika sätt berömt oss för hur vi både anpassat anläggningen och samtidigt mött upp era personliga och extra önskemål på plats för att du som gäst ska känna dig extra trygg och säker, Tack för alla komplimanger!

Vi öppnar igen för Incheckning på eftermiddagen den 26 december. För er som redan bokat eller funderar på att boka en vistelse med övernattning och kanske en god middag i våra stora & luftiga men ändå mysiga sällskapsytor, alternativt tänkt er en familjelunch efter en vandring på Kinnekulle eller kanske ni som tänkt er en mysig Spa vistelse, så vill jag här berätta vad vi sedan tidigare gör samt vad vi ytterligare förändrar på plats för att även fortsättningsvis skapa en mysig, härlig och familjär stämning på Lundsbrunn Resort & Spa och samtidigt vara ett tryggt och säkert besöksmål:

-Vi sprider ut våra mellanrum ytterligare mellan borden och max 4 personer per bord i vår matsal är det som gäller

-Våra Middagar kvällstid startar kl 17.00 så att ni i god tid hinner avnjuta maten som serveras (Sista beställningen av alkoholhaltiga drycker sker före kl. 20.00)

-Serveringen på lunchen är alltid tallriksservering direkt vid bordet och max 4 personer per bord

-Vid önskemål serverar vi kvällsmiddagens alla rätter med tillhörande dryck direkt till rummet

-Få besökare per bokad tid och ordentligt med avstånd gäller vid våra Spa besök/bokningar

-Det går att boka av vistelsen och få full ersättning tillbaka senast 24 h innan ankomst

-Övrigt, Lundsbrunn Resort & Spa har flertalet och lättillgängliga stationer med handsprit samt uppmaningar om att hålla avstånd på alla offentliga ytor

-Utökade städrutiner på alla ytor

Take away, vi erbjuder Take away för dig som vill njuta av vår goda och uppskattade mat men inte vill sitta ner i Restaurangen. Vi erbjuder Take away både för lunch och för kvällsmenyn och antingen hämtar du maten vid vår Restaurag eller också kommer vi ut till din bil och levererar maten direkt genom fönsterrutan, ring och boka din mat i förtid på 0511-57190 eller reception@lundsbrunn.se.

Läs gärna mer på vår hemsida www.lundsbrunn.se om både vilka fler åtgärder vi vidtagit samt vilka öppettider som gäller för jul, nyår och trettonhelgen

Tips! Glöm inte att röra på er under jul & nyår!

Utomhusaktiviteter är bra både för kropp & knopp, efter julborden kan det vara extra skönt att ta med familjen ut på aktivitet, runtomkring Lundsbrunn och Kinnekulle finns gott om mysiga vandring och cykelleder anpassade efter allas behov, läs mer om olika leder och vad som finns att göra på Läckö & Kinnekulles hemsida www.vastsverige.com/lackokinnekulle/

Läs mer om våra COVID-19 åtgärder här

Ta hand om er!

Varma Hälsningar

Rickard Bender, VD Lundsbrunn Resort & Spa