Trerättersmenyer

Trerättersmeny

Vi varierar vår trerättersmeny då vi ständigt vill förnya oss.

Menyn nedan gäller från 16aug 2021 i våra ordinarie paket.

Vid erbjudandepaket kan annan meny förekomma.

Du kommer inte bli besviken – välkommen!

Måndag (Förbokning krävs)

Förrätt
Kantarellsoppa med rostad pancetta samt jordärtskocka gratinerade med alpost från osthandlaren i Götene

Varmrätt
Svensk oxfilé med konjaksås samt tryffel och timjan rostade rotfrukter och Pom Anna 


Dessert
Crème brulee smaksatt med kanel samt äppelkompott med vanilj och saltrostade nötter

Tisdag (Förbokning krävs)

Förrätt
Kallrökt kalkon från Adelsåsen med basilika marinerade tomater samt burrata och ruccola 

Varmrätt
Torskrygg samt kål bakad i brynt smör smaksatt med dragon och pepparrot samt citronpicklad rödlök och bränd grädde

Dessert
Franska chokladtårta med hallonkompott och vaniljglass från lejonet & björnen, toppad med dulce de leche

Onsdag

Förrätt
Skagentoast på grillat surdegsbröd, toppad med forellrom och picklad rödlök

Varmrätt
Hjortrygg med karljohanssvamp sås samt lingonkompott smaksatt med enbär och lagerblads bakad persiljerot 

Dessert
Brownie med lakritssmak serveras med björnbärskompott och lättvispad grädde

Torsdag

Förrätt
Kantarellsoppa med rostad pancetta samt jordärtskocka gratinerade med alpost från osthandlaren i Götene

Varmrätt
Svensk oxfilé med konjaksås samt tryffel och timjan rostade rotfrukter och Pom Anna 

Dessert
Crème brulee smaksatt med kanel samt äppelkompott med vanilj och saltrostade nötter

Fredag

Förrätt
Kallrökt kalkon från Adelsåsen med basilika marinerade tomater samt burrata och ruccola 

Varmrätt
Torskrygg samt kål bakad i brynt smör smaksatt med dragon och pepparrot samt citronpicklad rödlök och bränd grädde

Dessert
Franska chokladtårta med hallonkompott och vaniljglass från lejonet & björnen, toppad med dulce de leche

Lördag

Förrätt
Skagentoast på grillat surdegsbröd, toppad med forellrom och picklad rödlök

Varmrätt
Hjortrygg med karljohanssvamp sås samt lingonkompott smaksatt med enbär och lagerblads bakad persiljerot 

Dessert
Brownie med lakritssmak serveras med björnbärskompott och lättvispad grädde

Söndag

Förrätt
Kantarellsoppa med rostad pancetta samt jordärtskocka gratinerade med alpost från osthandlaren i Götene

Varmrätt
Svensk oxfilé med konjaksås samt tryffel och timjan rostade rotfrukter och Pom Anna 

Dessert
Crème brulee smaksatt med kanel samt äppelkompott med vanilj och saltrostade nötter