Trerättersmenyer

Trerättersmeny

Vi varierar trerättersmenyer då vi ständigt vill förnya oss.

Menyn nedan gäller från 18januari 2021

Du kommer inte bli besviken – välkommen!

Måndag

Förrätt
Klassisk toast Skagen

Varmrätt
Oxfilé med ankleversås och smörstektakantareller samt timjanrostad spetskål

Dessert
Vitchokladmousse smaksatt med havtorn & äppelkompott samt krossade drömmar med mörkchoklad

Tisdag

Förrätt
Kallrökt kalkon från Adelsåsen med rostade pinjenötter, parmesan, ruccola, tomat samt tryffelmajo

Varmrätt
Rimmad Torskrygg med citronsmörsås toppad med löjrom samt dill och libbsticka och bakad rödlök

Dessert
Creme brulee med bärkompott

Onsdag

Förrätt
Jordärtskocksoppa samt vitlök och cheddarosttoast

Varmrätt
Svensk hjortfile med gräddbakad palsternacka smaksatt med salvia samt rödvinssky och lingon

Dessert
Mörkchokladkaka med jordnötter och Dulce de leche samt mjölkchokladganache

Torsdag

Förrätt
Sparris gratinerad med Alpost från Osthandeln i Götene samt rostade pinjenötter och portvinsreduktion

Varmrätt
Lammfilé från Kullans Lycka med rödlöksmarmelad smaksatt med citrontimjan samt vitlöksbakad svartkål och gräddig salviasås

Dessert
Vispad pannacotta smaksatt med vanilj och stjärnanis samt hallonsås och krutonger av chokladkaka

Fredag

Förrätt
Egenrökt pepparkryddad svensk kalv med broccolikräm smaksatt med vitlök och jordärtskockschips

Varmrätt
Vänern Gösfilé från Bejrö Fisk med kaprishollandaise samt brynt smör, bakade knippmorötter smaksatta med krasse och citrusmarinerad kålrabbi

Dessert
Vanilj- och nougatparfait med nötkrokant samt kolasås

Lördag

Förrätt
Ramslökssoppa med äggterrin smaksatt med dill, toppad med forellrom

Varmrätt
Oxfilé från Dalsjöfors samt ljummen tomatsallad med basilikapesto samt rostad palsternackskräm och balsamicosky 

Dessert
Chokladfondant samt muscovadosockerrårörda lingon och vaniljglass