Trerättersmenyer

Menyförslag för våren 2020

Endast varmrätt: 235 kr
Tvårättersmiddag: 345 kr
Trerättersmiddag: 435 kr

Meny 1

Förrätt
Kallrökt kalkon från Adelsåsen med gratinerad chevrés på rågbröd samt basilikahonung

Varmrätt
Hälleflundra samt smör- och timjanbakade jordärtskockor, vitvinssås & citrus- och libbstickamarinerad rättika

Dessert
Chokladfondant & äppelkompott smaksatt med kanel och dulce de leche-grädde

Meny 2

Förrätt
Karljohansvampsoppa med palsternackachips

Varmrätt
Oxfilé med grädd-och tryffelsauterad kål samt portvinsky och salviarostade svartrötter

Dessert
Mandel- och mascarponekräm med rostad kardemummabulle och muscovadokanderade nötter

Meny 3

Förrätt
Gravlaxtartar med mangochili och koriander samt ingefärsgurka och sojareduktion

Varmrätt
Lammfilé från Kullans lycka med citron- och rosmarinrostade palsternackor samt konjakgräddsås och smörbakade bellaverde

Dessert
Crème brûlée samt bärkompott smaksatt med körvel

Tillägg

Lokalhyra egen lokal abbonering: Från 1000 kr
Läsk/vatten/lättöl: 25 kr/st
Mousserande vin: Från 395 kr/flaska
Tårtbit: 50 kr/person
Välj mellan frukttårta, prinsesstårta, gräddtårta, moussetårta eller saschertårta

Information
Tårta måste förbeställas.
Allergier/specialkost önskas senast 2 veckor innan ankomst.
Definitivt antal personer anmäls senast kl 17:00 innan ankomst, därefter full betalning.