Träning

Kettlebell and medicine ball in the gym. Equipment for functional training

Boot camp

Utmana dina kollegor i ett roligt och svettigt träningspass utomhus i vackra Brunnsparken. Vi utför träningsmomenten i små grupper eller i par för att skapa en härlig gemenskap. Det blir ett effektivt träningspass, där fokus är både kondition och styrka under en timme. Vi lovar att ni kommer kämpa, skratta, gråta och vara helt lyckliga efteråt.

Cirkelträning

I cirkelträningen fokuserar vi på styrka, kondition, balans och uthållighet. Vi tränar med olika gymredskap och utmanar oss efter egen förmåga. Deltagarna väljer själva vilken nivå de vill lägga sig på, efter dagsform och träningserfarenhet. Passet hålls inomhus på Gymanstalten.

Konferens break med Träningsband

Det perfekta breaket på 30 minuter med vår grymma instruktör Erica Rang, Efter en dag med mycket stillasittande i kombination med god mat & fika så kan det vara skönt att sträcka på sig en stund! Alla kan vara med och allt ni behöver göra är att ta av er skorna där ni står i Konferens salen. Fokus på rörlighet & stela muskler. Träningsband att låna under passet ingår i priset

Padel för nybörjare

Välkomna på Padel för nybörjare men upplägget passar även dom som har spelat tidigare. Erbjudandet vänder sig till företag & grupper som vill ha en riktigt trevlig personalaktivitet med målsättningen att medarbetaren ska få en riktigt trevlig och rörlig stund i Lundsbrunns padel center.