SE
EN
DE

Spapaket

Spa eller Spapaket med mysig övernattning

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål. Inredningen är båda lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Gå runt mellan aromabastun och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

Spaentré

I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, tofflor att ta med hem, spa-ritualsprodukter för rengöringskur i brunnsbadet och rengöringsprodukter från Madame Chic i duschrummen.

Läs mer
500 kr

Vad passar väl bättre än att avsluta dagen och fira kärleken med en kväll i vårt Spa? Addera på en 2rättersmiddag tillverkad med massa kärlek. Ta med din kära eller dina vänner för avkopplande stund på Lundsbrunn Resort & Spa.

Alla Hjärtans AftonSpa
Från 595 kr kr

Spa & Räksmörgås

Som i den bästa av världar kombinerar du i detta paket ditt spabesök med en lyxig räksmörgås i vår spalounge

Spa & Räksmörgås
940 kr kr

Spa & Middag

Sätt guldkant och ta hand om kroppen och dig själv lite extra på helgen. Upplev vårt rofyllda Spa och avsluta med en 3rätters middag.

Läs mer
Från 595 kr kr

Spa & Lunch

Kombinera din spaentre med lunch. Välj själv vad du vill äta ur vår smakliga lunchmeny i vår lunchrestaurang.

Läs mer

Spa & Frukost

Sätt guldkant och ta hand om kroppen och dig själv lite extra på helgen. Starta dagen i vår restaurang och slå dig ner vid uppdukat bord och njut av en härlig frukost.

Spa & Frukost
395 kr kr

SeniorSpa

På tisdag och onsdag är hotellpulsen lugnare och vi kan då erbjuda en extra rofylld upplevelse hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa. SeniorSpa kan bokas tisdagar och onsdagar och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

Läs mer
495 kr kr

Spa AW

Avrunda arbetsveckan och fira in helgen hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa.

Läs mer

Familjespa

Barn behöver också avkoppling – att besöka Lundsbrunn Resort & Spa tillsammans med barn är en härlig upplevelse för hela familjen. Ta en paus från iPads, stoj och stim och unna er och barnen sköna bad och avkoppling i vårt spa, en oas för lugn och ro. Nästa tillfälle för Familjespa Sportlovet 13-16feb

Läs mer