SE
EN
DE

Spapaket med boende

Spapaket med boende

Brunnspaketet

När Kurorten var ung var det brunnsvattnet som ansågs hälsosamt och som lockade långväga folk. Idag har vi fortfarande en stark koppling till vattnets läkande egenskaper, om än på ett lite annat sätt. Brunnspaketet inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag och spaentré.

Läs mer

Spa & Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Spa & Vandringspaket

Vardagslyx

Hos oss hittar du platsen att fly från alla måsten. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning. Varför vänta till helgen, unna dig en paus mitt i veckan.

Läs mer

Fredagsmys

Kom till Lundsbrunn Resort & Spa efter en lång vecka på jobbet, landa i en vacker miljö och njut av total avkoppling. Logga ut, koppla av och bara njut! En lämpligare plats för livsnjutare är svårt att hitta. Ta med en vän, kollega, familjemedlem eller kanske kärleken. Checka in på era rum & klä om till badrock och tofflor.

Läs mer

Seniorlyx

Seniorpaketet riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

Läs mer

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

Läs mer

Resortdealen

Ladda batterierna och pusta ut ifrån jobb och stress och låt oss hjälpa dig att ladda upp inför nya utmaningar. Vi erbjuder 1 dygns total avkoppling!

ResortDealen

HöstlovsDealen

Höstlovet är en perfekt tid med plats för både familjemys och gemensamma aktiviteter tillsammans.

Vi tar emot familjer med barn i vuxet sällskap under måndag-torsdag under höstlovet v.44. Då kan ni bada och bubbla i någon av våra varma pooler eller varför inte testa någon av våra olika bastuar

Läs mer