SE
EN
DE

Spapaket med boende

Spapaket med boende

Spa eller Spapaket med mysig övernattning

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål. Inredningen är båda lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Gå runt mellan aromabastun och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

Brunnspaketet

När Kurorten var ung var det brunnsvattnet som ansågs hälsosamt och som lockade långväga folk. Idag har vi fortfarande en stark koppling till vattnets läkande egenskaper, om än på ett lite annat sätt. Nere vid kvarnen, en promenad från Resorten, kan du höra det lilla vattenfallets forsande brus och åns porlande vandring genom ravinen och i vårt spa blir trötta muskler mjukt omfamnade av det varma vattnet och både sinne och kropp får chans att återhämta sig. Lägg till en fantastisk middag och en lång natts god sömn så ger du dig själv en chans att ladda upp med viktig energi!

Brunnspaketet

Spa & Vandringspaket

I detta vandringspaket ger vi förslag på kortare och längre vandringsleder. På nära håll finns Sörboleden där du möts av vandring genom ravin och trollsk skog. Det är en spännande vandring för både stora och små med den porlande ån som slingrar sig utmed leden. Om du önskar en längre vandring rekommenderas Hällekis-Trolmen på grannberget Kinnekulle. Omväxlande led som tar dig längs Vänerns kant med tillgång till härliga dopp, men också genom Kinnekulles vackra natur och förbi Råbäcks slott och Hällekis säteri med trädgård och café.

Leden går via småstigar och vägar och är medelsvår. I vårt paket ingår Take Away Lunch. Tillbaks på hotellet står vår Spapersonal redo att ta hand om dig nere på vårt rofyllda spa. Här kan du glida ner i varma bubbelbad, njuta av våra olika bastuar, relaxpool och eller kanske prova vår renande sparitual. Varför inte testa vår infraröda bastu som effektivt mjukar upp muskler och ömmande leder. På kvällen bjuds du ni in till vår restaurang, där ni serveras en välkomponerad 2rätters middag efter säsongens smaker.

Spa & Vandringspaket

ResortDealen

Vårt perfekta läge gör att man snabbt & lätt kan svänga av E20 och hitta en riktig rofylld oas i Lundsbrunn.

Vår Spapersonal redo att ta hand om dig nere på vårt rofyllda spa mellan kl 12-15. Här kan du glida ner i varma bubbelbad, njuta av våra olika bastuar, relaxpool och eller kanske prova vår renande sparitual.

I restaurangen serverar vi 1rätters middag, som du väljer från vår paketmeny med fokus på lokalproducerat och säsongsbaserat.

ResortDealen

SeniorLyx

Seniorpaketet kan bokas utvalda vardagar och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet. I vårt paket ingår entre till vårt rogivande Spa. Här kan du luta dig tillbaks i någon av våra pooler eller varför inte mjuka upp kropp och själ i någon av våra bastuar . Strosa runt i vår park eller kombinera din vistelse hos oss med en golfrunda på Lundsbrunns GK? I restaurangen serveras ni en välkomponerad huvudrätt efter säsongens smaker.

Seniorlyx