SE
EN
DE

Spapaket

Spapaket

Spa eller Spapaket med mysig övernattning

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål. Inredningen är båda lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Gå runt mellan aromabastun och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

Spaentré

I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, tofflor att ta med hem, spa-ritualsprodukter för rengöringskur i brunnsbadet och rengöringsprodukter från Madame Chic i duschrummen.

Priser 2h kl 10-12

Söndag – Fredag
350:-/ person
Lördag
450:- / person

Priser 3h kl 12-15 & 15-18

Söndag – Fredag
495:-/ person


Lördag
kl 12-15 595:- /person
kl 15-18 695:- / person
kl 18-21 695 :- /person

 

Öppettider

Vårt spa är öppet alla dagar mellan kl 10.00-19.00

Boka här

AftonSpa

Ta med din partner eller vänner och sjunk ner i våra varma pooler och njut av en riktigt avslappnat och härligt kvällsnöje i vårt spa ”Nova Spa”. Njut av våra 5olika bastuar i olika temperaturer, relax- och vilorum och mycket mer. I paketet ingår en charkbricka med godsaker och ett glas bubbel!

Spaentren gäller mellan kl 19-21.

Går att boka:
1 mars
29 mars
26 april
24 maj

Boka här

SeniorSpa

SeniorSpa kan bokas måndag till torsdag och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

I vårt paket ingår lunch i vår restaurang där du alltid finner stor salladsbuffe. Till varmrätt hittar du alltid en kött, en fisk eller ett vegetariskt alternativ.

Entre till vårt rogivande Spa är givetvis inkluderat i vårt SeniorSpa. Här kan du luta dig tillbaks i någon av våra pooler eller varför inte mjuka upp kropp och själ i någon av våra bastuar .

Pris

Pris per person
395:-/pers

Boka här

Spa & Middag

Sätt guldkant och ta hand om kroppen och dig själv lite extra på helgen. Upplev vårt rofyllda Spa och avsluta med en 3rätters middag.

Starta eftermiddagen i vårt Spa där vår personal står redo att ta hand om dig.

Här kan ni glida ner i varma bubbelbad, njuta av våra olika bastuar, relaxpool och eller kanske prova vår renande sparitual.

Ni får en varm och skön morgonrock att ta på er. Låt dig sjunka ner i en av våra relaxstolar och upplev den lugnande effekten.

Fortsätt till vår restaurang och slå dig ner vid uppdukat bord och njut av en härlig 3rätters middag, gjord på de bästa råvarorna efter säsongens smaker.

Spaentré 16.00-19.00
3-rätters middag 19.30

Boka här

Spa AW

Avsätt en liten stund för dig själv eller ihop med en kollega, andas ut alla vardagens måsten och andas in våra friska dofter och ny energi.

Som i den bästa av världar kombinerar du i detta paket ditt spabesök med en lyxig räksmörgås i vår spalounge tillsammans med ett glas mousserande vin.

Pris
550 kr

Gäller måndag – fredag

Spa 2h kl 17.00-19.00

Boka här

Spa & Räksmörgås

Avsätt en liten stund för dig själv eller ihop med en vän, andas ut alla vardagens måsten och andas in våra friska dofter och ny energi.

Som i den bästa av världar kombinerar du i detta paket ditt spabesök med en lyxig räksmörgås i vår spalounge

Priser:

695:-/person

Boka här

Spa & Lunch

Kombinera din spaentre med lunch. Välj själv vad du vill äta ur vår smakliga lunchmeny i vår lunchrestaurang.

Boka här

Spa & Frukost

Starta dagen i vår restaurang kl 09.00 och slå dig ner vid uppdukat bord och njut av en härlig frukost. Fortsätt ner till vårt rofyllda Spa kl 10.00 där vår personal står redo att ta hand om dig.

Här kan ni glida ner i varma bubbelbad, njuta av våra olika bastuar, relaxpool och eller kanske prova vår renande sparitual.

Ni får en varm och skön morgonrock att ta på er. Låt dig sjunka ner i en av våra relaxstolar och upplev den lugnande effekten.

Spa med frukost kan vara en perfekt present till någon eller bara för att skämma bort sig själv lite extra

Mån – Sön kl 10-12

Pris
Måndag-Fredag     495 kr
Lördag- Söndag    595 kr

Boka här

FamiljeSpa

Där kan ni ta ett avkopplande bad tillsammans i våra pooler, njuta av bastuar och uppfriskande upplevelseduschar. Perfekt för en mysig dag tillsammans!

Följande gäller under Familjespa

  • För att kunna nyttja våra pooler ska barnen vara helt blöjfria och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja)
  • Barn besöker spa i sällskap av vuxen

Nästa tillfälle för Familjespa:

Sportlovsveckorna 12-25 februari                          Kl  10.00-12.00

Påsklovsveckan 25-29 mars
Kl 10.00-12.00

Vuxen 275:-    Barn 2-12år  175:-

I mån av tid boka till barnmassage  250:-/20min

Boka här