Spapaket med boende

Alla Hjärtans dag paket

Ett perfekt tillfälle att fira er kärlek. Boka vårt Alla Hjärtans Dag-paket och njut av att bara få vara tillsammans. Här hittar ni lugnet, tid att andas ut och tid för varandra

VinterDealen

Ladda batterierna i vinter. Pusta ut ifrån jobb och stress och låt oss hjälpa dig att ladda upp inför nya utmaningar. Vi erbjuder 1 dygns total avkoppling!

Sportlovspaket

Sportlovet är en perfekt tid med plats för både familjemys och gemensamma aktiviteter tillsammans. Runtom Lundsbrunn Resort & Spa så kan man förutom spela Padel i nya Padelcentret också njuta av kringliggande cykelleder eller varför inte passa på att göra en mysig vandring med familjen på det närliggande Sörboleden eller varför inte Kinnekulle och därefter checka in hela familjen i vårt rofyllda Spa

Brunnspaketet

Brunnspaketet inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag och spaentré.

Spa & Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Vardagslyx

Hos oss hittar du platsen att fly från alla måsten. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning. Varför vänta till helgen, unna dig en paus mitt i veckan.

Fredagsmys

Kom till Lundsbrunn Resort & Spa efter en lång vecka på jobbet, landa i en vacker miljö och njut av total avkoppling. Logga ut, koppla av och bara njut! En lämpligare plats för livsnjutare är svårt att hitta. Ta med en vän, kollega, familjemedlem eller kanske kärleken. Checka in på era rum & klä om till badrock och tofflor.

Seniorlyx

Seniorpaketet kan bokas 10jan – 9jul och 16aug – 14nov och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

Golfpaket med spa

Välkommen ut på en ljuvlig runda på Lundsbrunns vackra golfbana. Låt oss sedan skämma bort dig med god mat, sköna sängar och avkopplande spa.