Paket

Spadag eller Spapaket med mysig övernattning

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål. Inredningen är båda lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Gå runt mellan aromabastun, aufguss och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

Spaentré

I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, tofflor att ta med hem, spa-ritualsprodukter för rengöringskur i brunnsbadet och rengöringsprodukter från Madame Chic i duschrummen.

Dagspa

För dig som bara vill vara borta över dagen och sedan komma hem till din egen säng. Vi erbjuder några olika alternativ utöver spaentrén för att du ska kunna skräddarsy din avkoppling.

Spaupplevelser med boende

Alternativ för spaentré, middag och övernattning i kompletta paket.

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

945 kr

Det rofyllda julbadet

Unna dig en stunds avkoppling i vår spaavdelning innan du slår dig ner till bord och njuter av vårt dignande julbord.

Behandlingar

Se vilka behandlingar vi erbjuder, allt från massage till ögonbrynsfärgning.

Paketerbjudande

Se våra olika paketerbjudanden för övernattning.

Golfpaket

Kombinera din vistelse hos oss med en härlig golfrunda!