Paket

Spa eller Spapaket med mysig övernattning

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål. Inredningen är båda lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Gå runt mellan aromabastun och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

Spaentré

I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, tofflor att ta med hem, spa-ritualsprodukter för rengöringskur i brunnsbadet och rengöringsprodukter från Madame Chic i duschrummen.

Från 595 kr

Spa & Räksmörgås

Som i den bästa av världar kombinerar du i detta paket ditt spabesök med en lyxig räksmörgås i vår spalounge

Familjespa

Barn behöver också avkoppling – att besöka Lundsbrunn Resort & Spa tillsammans med barn är en härlig upplevelse för hela familjen. Ta en paus från iPads, stoj och stim och unna er och barnen sköna bad och avkoppling i vårt spa, en oas för lugn och ro.

395 kr

SeniorSpa

På onsdag och torsdag är hotellpulsen lugnare och vi kan då erbjuda en extra rofylld upplevelse hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa. SeniorSpa kan bokas onsdag och torsdagar och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

940 kr

Spa & Middag

Sätt guldkant och ta hand om kroppen och dig själv lite extra på helgen. Upplev vårt rofyllda Spa och avsluta med en 3rätters middag.

Dagpaket Golf & Spa

Välkommen att njuta av en heldag hos oss i Lundsbrunn. Mitt i det vida lantbrukslandskapet slingrar vägarna in mot byn som göms försiktigt av trädsamlingar och skapar en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar. Här i Lundsbrunn finner du en lugn puls och möjlighet till guldkant på livet.

495 kr

Spa AW

Avrunda arbetsveckan och fira in helgen hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa.

Spa & Frukost

Sätt guldkant och ta hand om kroppen och dig själv lite extra på helgen. Starta dagen i vår restaurang och slå dig ner vid uppdukat bord och njut av en härlig frukost.

Från 595 kr

Spa & Lunch

Kombinera din spaentre med lunch. Välj själv vad du vill äta ur vår smakliga lunchmeny i vår lunchrestaurang.

Fredagsmys

Kom till Lundsbrunn Resort & Spa efter en lång vecka på jobbet, landa i en vacker miljö och njut av total avkoppling. Logga ut, koppla av och bara njut! En lämpligare plats för livsnjutare är svårt att hitta. Ta med en vän, kollega, familjemedlem eller kanske kärleken. Checka in på era rum & klä om till badrock och tofflor.

Behandlingar

Se vilka behandlingar vi erbjuder, allt från massage till ögonbrynsfärgning.

Paketerbjudande

Se våra olika paketerbjudanden för övernattning.

Golfpaket

Kombinera din vistelse hos oss med en härlig golfrunda!