Paket

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål. Inredningen är båda lyxig och mysig med känsla av historia och återhämtning. Gå runt mellan aromabastun, aufguss och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

NU!!! 395kr (ord.pris 595kr)

Spaentré

Vi firar säsongens spa-start med kampanjpris! Just nu spaentré för 395 kr per person. I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, tofflor att ta med hem, spa-ritualsprodukter för rengöringskur i brunnsbadet och rengöringsprodukter från Madame Chic i duschrummen.

Från 495 kr

Dagspa

För dig som bara vill vara borta över dagen och sedan komma hem till din egen säng. Vi erbjuder några olika alternativ utöver spaentrén för att du ska kunna skräddarsy din avkoppling.

4950 kr

Hyr spa för dig själv

Lyxa till vardagen med kompisgänget! Hyr hela spaavdelningen helt för er själva. Priset gäller för sällskap upp till 10 personer, men självklart kan ni vara fler!

Från 1725 kr

Paketerbjudande

Alternativ för spaentré, middag och övernattning i kompletta paket.

Från 1830 kr

Padel & Spapaket

Lundsbrunns Kurort erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

Från 180 kr

Behandlingar

Se vilka behandlingar vi erbjuder, allt från massage till ögonbrynsfärgning.

Från 1080 kr

Paketerbjudande

Se våra olika paketerbjudanden för övernattning.

Golfpaket

Kombinera din vistelse hos oss med en härlig golfrunda!