SE
EN
DE

HYRA LOKAL

HYRA LOKAL

LETAR DU LOKAL TILL DIN VERKSAMHET INOM FRISKVÅRD OCH SKÖNHET?

 

Lundsbrunn Resort & Spa växer och har höga ambitioner om att återigen bli en naturlig plats i Skaraborg inom ramen för hälso & friskvård men även en mötesplats för skönhetsvård av olika slag och nu vill vi satsa vidare på nya på samarbeten tillsammans med dig som idag redan har ett eget företag eller planerar att starta eget inom: Sjukgymnast, Läkare med egen läkarmottagning, nagel & hudvårdsterapeut, frisörer, samtalsterapeuter, laserbehandlingar m.fl.
Vi har idag externa partners som hyr lokaler av oss, Annas Fothälsa, NaprapatOve och Gymanstalten i Lundsbrunn och vi vill nu fylla på med många fler i Teamet! Färdiga affärsförslag inklusive behandlingsrum finns redan idag tillgängligt i Lundsbrunn!
Intresserad? Maila då vår VD Rickard Bender på: rickard.bender@lundsbrunn.se så berättar han mer om upplägget det är också av vikt för oss att du är rätt person som har lätt för att samarbeta med övriga terapeuter & partners då vi jobbar tillsammans för att utveckla vår gemensamma verksamhet här på Lundsbrunn Resort & Spa

Annas fothalsa 01GymanstaltenNaprapatOve