SE
EN
DE

Calma Hudvård & Skönhet

Vill du ha en skön stund o låta mig ta hand om dig kom då till Calma Hudvård.

Jag är Auktoriserad Hudterapeut och gör allt från ansiktsbehandlingar, vaxning, massage till avancerade hudvårds behandlingar.

Välkomna!  // AnnaCarin Hjelmeaus

Hudbehandlingar

Ansiktsbehandling 795kr (60 min)

Lyxig ansiktsbehandling med djuprengöring, hudsnalys, ånga, portömning, lätt brynformning, skön ansiktsmassage, mask o avslutande produkter.

Microneedling 1250 kr (60 min)

Micronålning. Stramar upp huden. Minskar linjer, pigmenteringar o akneärr samt ger en allmän hudföryngring. Görs på ansikte, hals o dekolletage eller på valfritt område. 

Ansiktsbehandling AC resurfacing 1050:- (90 min)

Rekommenderas till Dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. Dessutom motverkar den effektivt postinflammatorisk hyperpigmentering till följd av acneinflammationen i sig.

Ansiktsbehandling AGE resurfacing 1 100 kr (90 min)

Rekommenderas till Dig som har en mogen/åldrad hud. Behandlar effektivt typiska tecken på åldrande bla solskador/fotoåldrande, pigmentförändringar, linjer och rynkor, ojämn hudton, samt matt och oelastisk hud som saknar spänst.

Ansiktsbehandling CR resufacing känslig hud som rosacea 1 050 kr ( 90 min)

Rekommenderas till Dig som har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiskt eksem eller kronisk hudrodnad. Behandlingen har anti-mikrobiella egenskaper och en otroligt lugnande, läkande, och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden med skadad barriärfunktion samt motverkar effektivt återfall.

Ansiktsbehandling MELA resurfacing 1 100 kr (90 min)

Rekommenderas till Dig som har en hyperpigmenterad hud. Hyperpigmentering är ett mörknande hudområde som har orsakats av ökad melanin (mörka färgpigment). Orsakas vanligen av solskador, inflammation eller andra skador på huden. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma/melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammatorisk hyperpigmentering, lentigo, fräknar och en allmänt ojämn hudton.

Fire & ICE 950:- (45 min)

En behandling som kombinerar effekten av Värme och Kyla. Upplev denna högpresterande fuktgivande behandling som kombinerar kraften av ensymisk peeling med kraften hos föryngrande mikroretinol med inkapslad hyaluronsyra.

PRX-T33 1 850 kr (45 min)

PRX är en ny revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkan på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. Behandlingen kan göras året om på alla hudtyper/hudtoner.
PRX främjar ökad cellförnyelse och verkar djupt fuktgivande
Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
Reducerar rynkor/linjer
Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton
”Boostar” hudens funktioner
Reducerar röda ärrbildningar (vattkoppor/svinkoppor
Reducerar bristningar (röda/vita)
Reducerar inflammatoriska utslag vid blommande akne

Spot Pen 690 kr ( 30 min)

Borttag av fibrom, åldersfläckar, vårtor, skintags. De olika hudåkommorna bränns bort. Med bedövning är behandlingen nästan smärtfri och går mycket fort. I priset ingår borttag av 1-2 st.

 

 

Boka här

Vaxning

Vax hela ben 500 kr
(60 min)

Vax halva ben 450kr
(30 min)

Vax armhåla 300kr
(30 min)

Vax bikini 300kr
(30 min)

Vax bringa 400 kr
(30 min)

Vax rygg  400 kr
(30 min)

Vax överläpp/haka 300 kr

 

Boka här

Bryn & Fransar

Lashlift 650 kr
(60 min)

Ögonfranslyft med färgning

Browlift 550 kr
(45 min)

Ögonbrynslyft med färgning 

Kombinerad Lashlift/Browlift 850kr
( 75 min)

Färg frans & bryn 350 kr
(30 min)

Inkl lätt brynformning 

Boka här