SE
EN
DE

Behandlingar

Behandlingar

Spabehandlingar från topp till tå

Händer, fötter, nacke, rygg och ansikte. Hela din kropp utsätts för stora påfrestningar i vardagen, såsom repetitivt arbete, hård träning eller stress. Här kan du i lugn miljö ge möjlighet till återhämtning för både sinne och kropp på bästa sätt. Lämna vardagen utanför dörren och låt vår utbildade personal ta hand om dig, känn hur stress och spänningar släpper och gör plats för ny, frisk energi och ett stabilt lugn. Starta gärna med ett läkande kurbad för att mjuka upp musklerna och komma till ro.

Inovativ ljusterapi

PRIORI LED-mask behandling 45min

LED-maskbehandling i kombination med avancerade hudvårdsprodukter, LCA och DNA formulas som verkar på cellnivå. Det finns kliniska bevis på att det förbättrar fukten i huden, strukturen och tecken på hudåldring med omedelbara synliga resultat.

Läs mer

Ansiktskurer

Se våra olika alternativ för ansiktsbehandlingar. 

Läs mer

Massage

Se våra olika erbjudanden för kroppsmassage.

Läs mer

Kurbad

Starta gärna din vistelse med ett kurbad för att få landa, känna musklerna slappna av och hamna i ett skönt, avslappnat sinnestillstånd. Mjölk eller olja i vattnet har vårdande eller mjukgörande egenskaper.

Läs mer

Fotkurer

Se våra olika alternativ för fotbehandlingar. 

Läs mer

Friskvårdsmassage

Friskvårdsmassage; här fokuserar vi på att behandla enklare kroppsliga besvär och smärtor, exempelvis ryggont, stel nacke och ömmande axlar.

Läs mer

Annas Fothälsa

Anna behandlar alla sorts åkommor på era fötter.
Dina fötter använder du varje dag och de utsätts för alla möjliga sorts utmaningar så ta var på dom på bästa sätt. Vi på Annas Fothälsa kan ta hand om dom åt er.
Annas Fothälsa finns i lokaler på Lundsbrunn Resort & Spa. Välkomna!

Läs mer

Naprapat Ove Carlsson

Naprapatens professionella omhändertagande, baserat på helhetssyn och en brett upplagd undersökning med efterföljande specifik och adekvat behandling, ger en effektiv smärtlindring för patienten. Utöver vinsten för patienten möjliggörs genom naprapatbehandlingen även en snabbare återgång till arbetslivet efter sjukskrivning, vilket i sin tur gör naprapati intressant även ur ett samhällsekonomiskt perspektiv.
Naprapat Ove Carlsson finns i lokaler på Lundsbrunn Resort & Spa. Välkomna!

 

Läs mer

Calma Hudvård & Skönhet

Vill du ha en skön stund o låta mig ta hand om dig kom då till Calma Hudvård.
AnnaCarin är Auktoriserad Hudterapeut och gör allt från ansiktsbehandlingar, vaxning, massage till avancerade hudvårds behandlingar.
Calma Hudvård & Skönhet finns i lokaler på Lundsbrunn Resort & Spa. Välkomna!

Läs mer