Naturlig lyx i vardagen

Relaxa i vårt mysiga och lyxiga Spa

Är man som vi placerade mitt i naturskön bygd så är det självklart att vi vill ha naturen med oss här inne också. Därför har vi låtit det vara avgörande när vi har valt material i inredning och även i de produkter vi använder. Här ska du kunna hitta ro och avkoppling precis som forna tiders besökare gjorde. Här kan du boka weekendpaket, spapaket, ta del av olika spaerbjudanden och spabehandlingar.

Vi rekommenderar ett inledande kurbad. Att sänka sig ned i ett av våra gjutjärnsbadkar från 1800-talet och i enskildhet omslutas av doften av tallbarr, citron och rosmarin – vår egen signaturdoft – får de mest spända axlar att sjunka ner.

Njut också av vårt alldeles egna te. Lundsbrunns egna te är ett ekologiskt friskt örtte med lakritsrot, citrongräs, ingefära och pepparmint som ger en pigg smak och sätter fart på smaklökar och kropp.

Svep in dig i en badrock och slå dig ner en stund i vår relaxavdelning. Här finns frukt, juice och vatten för den som önskar. Kanske har du bokat en behandling hos en av våra duktiga terapeuter eller så föredrar du att bara vara och släntra runt mellan våra olika bastuversioner: aromabastu, ångbastu och den infraröda bastun. Svalka dig mellan bastubaden i upplevelseduschen som bjuder på vattenfall, dimma och regnskog. Vi har även en badmiljö med pooler och en avdelning inspirerad av de turkiska baden, där du kan skrubba igång din blodcirkulation i det heta vattnet – Relax och Spa när det är som bäst!

Samspelet mellan människa och natur går även igenom i de spaprodukter vi använder. Produktserien Kerstin Florian baseras på flertalet hållbara och naturliga källor med formuleringar som är rika på alger, mineralvatten, lera, örtextrakt, ekologiska oljor, antioxidanter, essentiella vitaminer och mineraler. Vår signaturdoft – tallbarr, citron och rosmarin – har tagits fram i samarbete med Madame Chic.
I anslutning till vårt spa finns 30 rum med lyxkänsla varav en svit.

Välkommen att boka in en stund med dig själv i fokus!

Öppettider

Tisdag – Fredag:

12:00 – 19:00

Lördag:

12:00 – 19:00

Söndag:

09:00 – 16:00

Vad gäller för barn i vårt spa?
Alla är välkomna till oss men vårt utbud är inte barnanpassat, åldersgränsen är 18 år och 16 år i målsmans sällskap. Emellanåt vid eventuella skollov kan vi ha familjeperioder med barn i spa, håll utkik på hemsidan.

Spa-paket

Skräddarsy din spaupplevelse med middag, övernattning och massage. Vi erbjuder olika paket för att du ska kunna släppa planeringsstressen och bara kunna komma in och slappna av.

Produkter

Se mer om våra produkter. Har du en favorit? Köp den i receptionen för att ta med dig en bit av resortens magiska lugn till ditt hemma-spa!