SE
EN
DE

Naturlig lyx i vardagen

Naturlig lyx i vardagen

Relaxa i vårt mysiga och rofyllda Nova Spa

Är man som vi placerade mitt i naturskön bygd så är det självklart att vi vill ha naturen med oss här inne också. Därför har vi låtit det vara avgörande när vi har valt material i inredning och även i de produkter vi använder. Här ska du kunna hitta ro och avkoppling precis som forna tiders besökare gjorde. Här kan du boka weekendpaket, spapaket, ta del av olika spaerbjudanden och spabehandlingar.

Vi rekommenderar ett inledande kurbad. Att sänka sig ned i ett av våra gjutjärnsbadkar från 1800-talet och i enskildhet omslutas av doften av tallbarr, citron och rosmarin – vår egen signaturdoft – får de mest spända axlar att sjunka ner.
Nova Spa insta
Svep in dig i en badrock och slå dig ner en stund i vår relaxavdelning. Här finns frukt, juice och vatten för den som önskar. Kanske har du bokat en behandling hos en av våra duktiga terapeuter eller så föredrar du att bara vara och släntra runt mellan våra olika bastuversioner: aromabastu, ångbastu och den infraröda bastun. Svalka dig mellan bastubaden i upplevelseduschen som bjuder på vattenfall, dimma och regnskog. Vi har även en badmiljö med pooler och en avdelning inspirerad av de turkiska baden, där du kan skrubba igång din blodcirkulation i det heta vattnet – Relax och Spa när det är som bäst!

Samspelet mellan människa och natur går även igenom i de spaprodukter vi använder. Produktserien Care of Gerd baseras på råvaror som har så liten eller ingen miljöbelastning för natur, djur eller människa. Produkternas aktiva substanser kommer från fröoljor som utvunnits av blåbär, hjortron och lingon.

Vår signaturdoft – tallbarr, citron och rosmarin – har tagits fram i samarbete med Madame Chic.

Välkommen att boka in en stund med dig själv i fokus!

Öppettider

Måndag – Söndag:

10:00 – 19:00

Vad gäller för barn i vårt spa
Alla är välkomna till oss men vårt utbud är inte barnanpassat, åldersgränsen är 18 år och 16 år i målsmans sällskap. Emellanåt vid eventuella skollov kan vi ha familjeperioder med barn i spa, håll utkik på hemsidan.