SOMMARSTJÄRNOR

Vi söker nya sommarstjärnor

Lundsbrunn Resort & Spa

Vi söker inför Vår, Sommar & Höst flertalet nya Extra Stjärnor till Lundsbrunns Resort & Spa!

Lundsbrunn Resort & Spa, tidigare Lundsbrunns kurort har efter en omfattande renovering åter öppnat upp sina portar igen. Inför 2021 och framåt så har vi satt höga ambitioner & mål om att utveckla vår fina anläggning till en naturlig mötesplats i hjärtat av Skaraborg men för att kunna göra den resan så behöver vi förstärka vår organisation av stjärnor med ytterligare stjärnor!           

Vi är idag en samling stolta och glada medarbetare på Lundsbrunn Resort & Spa och vår nyckel till framgång förutom våra gemensamma mål ligger i att vi människor ifrån olika bakgrunder, kulturer och med breda erfarenheter tillsammans och varje dag jobbar för att skapa upplevelser i världsklass för våra besökande gäster! Vill även du jobba med oss på Lundsbrunn Resort Spa och vara med på vår nya resa framåt?

Då vår fina anläggning inför Sommaren är full av spännande brölloppsbokningar, evenemang av olika slag mm. så söker vi därför extra medarbetare inför Sommarsäsongen. Det är viktigt för oss att du har passion för service, personligt bemötande och naturligt har ”Det goda värdskapet” i dig, tidigare erfarenhet ifrån branschen är viktig men absolut inte nödvändig då vi mer än gärna står för utbildning på plats så länge du själv vill och har den rätta inställningen för att jobba hos oss i Lundsbrunn!   

Besitter du också egenskaper som, flexibel och noggrann samt tycker om att jobba i lag är detta absolut den rätta platsen för dig!

Just nu söker vi medarbetare, gärna med olika åldrar och bakgrund, som är i behov av ett Sommarjobb, extrajobb eller kanske dig, en glad & pigg pensionär som söker sysselsättning på en trevlig arbetsplats? Tveka inte att höra av dig. Läs mer på vår hemsida!

Just nu söker vi i:

-Receptionister, Hotell & Spa, Extra 50–100 %,

-Kökspersonal, kockar, kallskänka eller genuint matintresserade personer som gillar att jobba med mat i köksmiljö, Extra 50–100 %

-Serveringspersonal, Extra 50–100 %

-Frukostvärd + Rumsstäd, Extra 50–100 %

-Frukostvärdar Extra 50–100 %

-Lokalvårdare, Extra 25–100 %

 

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

-Gärna erfarenhet ifrån ett serviceinriktat arbete men inte obligatoriskt

-Goda kunskaper i svenska

Information om tjänsten

– Arbetstider: Varierande, Helgarbete förekommer

– Omfattning: Extra anställning 50 – 100%, goda möjligheter till fortsatt anställning efter Sommaren för den som har ambition att fortsätta jobba hos oss i Lundsbrunn
– Start: Enligt ök.
– Lön: Enligt ök.

– Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! 

Vi erbjuder dessutom ett härligt gäng av arbetskollegor, erfarna ledare, kollektivavtal och personalförmåner

Ansökningshandlingarna för våra tjänster skickas till:

Driftschef Frank Gunnarsson:
frank.gunnarsson@lundsbrunn.se 

Allmänna frågor om tjänsterna kan ställas till:

VD Rickard Bender på
rickard.bender@lundsbrunn.se Läs mer om vår fina anläggning på lundsbrunn.se