Är du vår nya ambitiösa servitör?

Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare som brinner för service och mötet med människor. Du har en förmåga att ta egna initiativ och trivs med att jobba i en miljö med högt tempo. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och har talang för att möta gästerna i restaurangen på bästa sätt. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker alltså dig som är en naturlig glädjespridare och vet att ett leende alltid hinns med!

Som servis arbetar du med att ta emot beställningar och servera mat och dryck i Lundsbrunns Kurorts matsalar. Att kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en viktig del av jobbet. Du behöver vara god på att kommunicera med gästen och lämna en personlig service beroende på gästens krav. Du är ansvarig för korrekt användning av vårt kassasystem och hantering av betalningar.

Önskemål

– Vi ser gärna att du är över 20 år

Dina uppgifter

-Ge personlig service i världsklass till våra gäster.

– Guida, rekommendera och servera mat och dryck.

– Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.

– Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.

– Arbeta med kassahantering.

– Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kan vara förlagda mellan kl. 10-01, vardagar och helger. Tillgång till körkort och bil är ett krav. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta restaurangchef Linda Gullbrandsson email: restaurang@lundsbrunn.se eller tel. 0511-25511. Välkommen med din ansökan!