Vi söker nya Stjärnor till Lundsbrunns Resort & Spa!

Vi söker nu Serveringspersonal som vill vara med att utveckla vår nya fina anläggning i Lundsbrunns härliga miljö!

Lundsbrunn Resort & Spa

Lundsbrunn Resort & Spa, tidigare Lundsbrunns kurort har efter en omfattande renovering åter öppnat upp sina portar igen. Inför 2021 och framåt så har vi satt höga ambitioner & mål om att utveckla vår fina anläggning till en naturlig mötesplats i hjärtat av Skaraborg men för att kunna göra den resan så behöver vi förstärka vår organisation av stjärnor med ytterligare stjärnor!

Vi söker nu Serveringspersonal som vill jobba extra på timanställning alternativt tillsvidareanställning 50 – 100 %!

Din profil:

Viktiga egenskaper för oss är att du är brinner för gästmötet och verkligen gillar att göra våra gäster nöjda & glada när dom är här och besöker oss. På Lundsbrunn Resort & Spa behöver du inte vara rädd för att göra det där lilla extra för att överträffa våra gästers förväntningar då det är precis vad vi vill att du gör varje dag på jobbet! Du är självklart med och bidrar till trivsel och arbetsglädje i ditt team. Ingen tidigare erfarenhet av serveringsarbete krävs då någon av dina erfarna arbetsledare mer än gärna utbildar dig här på plats i Lundsbrunn!

Matchar du ovanstående text och om du själv vill så finns givetvis alla möjligheter att på sikt utveckla din roll på Lundsbrunn Resort & Spa och ta ett allt större ansvar. Arbetsuppgifterna inkluderar sedvanliga uppgifter inom servering såsom lunch & kvällsservering av god mat och dryck

Kvalifikationer:

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av serveringsarbete samt intresse för god mat & dryck är såklart ett plus men inte alls nödvändigt då din personlighet väger klart tyngst i den här rollen.

– Arbetstider: Varierande
– Omfattning: Timanställning, Tillsvidare 50–100% med provanställning 6 månader
– Start: Enligt ök.
– Lön: Enligt ök.

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! 

Vi erbjuder dessutom ett härligt gäng av arbetskollegor, erfarna ledare, kollektivavtal och personalförmåner

Ansökningshandlingarna för Serveringspersonal på nya Lundsbrunn Resort & Spa skickas till:

Driftschef Frank Gunnarsson:
frank.gunnarsson@lundsbrunn.se 

Allmänna frågor om tjänsterna kan ställas till:

VD Rickard Bender på rickard.bender@lundsbrunn.se