Laxfärserad flundrafilé serveras med hummersås, smörstekt sparris och kokt potatis
Hjortstek med kantarellsås, pressgurka, sockerstekt potatis och rönnbärsgelé
Ugnsbakad koljaryggfilé med Sandefjordsås, smöriga morötter och duchessetoppar
Klassiska fläskkotletter med ben från Grevbäcks i Hjo serveras med gräddsås, purjolökspotatis och svart vinbärsgelé
Örtbakad laxfilé med Sauce Verte, små gröna ärtor och dillkokt potatis
Kalvryggbiff med pepparsås, grillade grönsaker och potatiskaka med västerbottenost
Gösfilé toppad med kapris, bacon och pepparrot, blancherade vårprimörer och potatispuré
Äkta Wienerschnitzel på kalv med klassiskt garnityr, rödvinssås och stekt potatis
Ljummen varmrökt laxfilé med hjortronsås, kokt färskpotatis och gröna ärtor
Svensk ryggbiff med stekt lök, ugnsbakade cocktailtomater, bearnaisesås och potatisgratäng
Till barnen serveras köttbullar, gräddsås, kokt potatis och lingon