Kallt:
Matjessilltårta
3 sorters sill, senap/whiskey, fransk lök och vår egen påsksill
Varmrökt lax med romsås
Kallrökt fårfransyska från Kullans Lycka
Örtgriljerad påskskinka med touch av apelsin
Gubbröra på kavring
Ägghalvor med västerbottenost
Salladsfat med rostade rödbetor och pinjenötter
Bröd, smör, ost och kex
Varmt:
Lammstek från Kullans Lycka med färska örter, serveras med madeirasky och rostad potatis
Ugnsbakad laxsida med pankotäcke och örter, serveras med sötsyrlig dillsås
Paj med sparris och prästost
Ugnsomelett med kantarell och tomat
Dessert:
Dessertbord innehållande massa små godsaker
Kallt:
Matjessilltårta
3 sorters sill, senap/whiskey, fransk lök och vår egen påsksill
Gubbröra på kavring
Ägghalvor med västerbottenost
Salladsfat med rostade rödbetor och pinjenötter
Bröd, smör, ost och kex
Varmt:
Kryddstekt kycklingfilé med sås på rostad paprika och vitlök, serveras med ljummen potatissallad (potatis, sparris, lök, paprika, broccoli)
Laxfärserad spättafilé med sparris och fänkål, champagnesås och pommes duchesse
Dessert:
Kaffe & Kaka
Lundsbrunns egen Påsk-S.O.S.
(Sill, strömming, lax, smör, bröd och ost från Bryggeriet i Götene)
Lammrostbiff med rosmarinsky och rödlöksmarmelad, potatisgratäng med västerbottenost, smörstekta kantareller, ugnsbakade cocktailtomater och grillad sparris
Pavlova med lemoncurd, lättvispad grädde och färska bär