SE
EN
DE

A la carte

A la carte

A la carte meny

Förrätter

Bakad rödingfilé serverad med sotad gurka, ärtskott, isad silverlök, rågbrödsflarn, citronmajonnäs och färsk dill.  165:-

Tunt skuren marmorerad biff, med rostat bovete från Skeby, vinägrett på äppelcider och rapsolja från Skeby, färska skott, tryffelmajonnäs och riven lagrad ost från Götene Bryggeri. 169:-

Helrostade vinterbetor serverade med eldad gräddost från Götene Bryggeri, vinägrett på rapsolja från Skeby, Skebys rostade rapsfrön och färska skott. 129:-

 

Varmrätter

Sotad Torskrygg serverad med variation på jordärtskocka, friterad, rostad och puré. Samt brynt smör och dill. 340:-

Lågtempad nötrostbiff från Närke Kött serverad med smörad palsternackspuré, ragu på linser, tomat och lök. Samt kalvsky smaksatt med timjan och vitlök. 289:-

Krispig rotsellerikrokett serverad med gräddstuvade linser, blomkål och grönkål. Samt syrad kålrabbi och riven lagrad ost från Götene Bryggeri. 239:-

Lundsbrunns hamburgare. Svensk nötkött med briochebröd, ruccolasallad, färsk cocktailtomatsalsa, syrad lök, ostflarn, friterade potatisskivor och dijonnaise. 249:-

 

För de yngre gästerna

Köttbullar. Serveras med potatis, lingon och gräddsås. 95:-

Pannkakor. Serveras med sylt och grädde. 95:-

 

Desserter

Äppelterrin med rostade kanelbullekrutonger och punchpannacotta. 119:-

Chokladpastej med körsbärskompott, rostade hasselnötter och saltkola. 119:-

Portvinsinkokta päron med kardemumma, havresmulor och vispad lättsyrad vaniljgrädde. 129:-