Förrätter
Bakad rödingfilé serverad med sotad gurka, ärtskott, isad silverlök, rågbrödsflarn, citronmajonnäs och färsk dill. 165:-
Tunt skuren marmorerad biff, med rostat bovete från Skeby, vinägrett på äppelcider och rapsolja från Skeby, färska skott, tryffelmajonnäs och riven lagrad ost från Götene Bryggeri. 169:-
Helrostade vinterbetor serverade med eldad gräddost från Götene Bryggeri, vinägrett på rapsolja från Skeby, Skebys rostade rapsfrön och färska skott. 129:-
Varmrätter
Sotad Torskrygg serverad med variation på jordärtskocka, friterad, rostad och puré. Samt brynt smör och dill. 340:-
Lågtempad nötrostbiff från Närke Kött serverad med smörad palsternackspuré, ragu på linser, tomat och lök. Samt kalvsky smaksatt med timjan och vitlök. 289:-
Krispig rotsellerikrokett serverad med gräddstuvade linser, blomkål och grönkål. Samt syrad kålrabbi och riven lagrad ost från Götene Bryggeri. 239:-
Lundsbrunns hamburgare. Svensk nötkött med briochebröd, ruccolasallad, färsk cocktailtomatsalsa, syrad lök, ostflarn, friterade potatisskivor och dijonnaise. 249:-
För de yngre gästerna
Köttbullar. Serveras med potatis, lingon och gräddsås. 95:-
Pannkakor. Serveras med sylt och grädde. 95:-
Desserter
Äppelterrin med rostade kanelbullekrutonger och punchpannacotta. 119:-
Chokladpastej med körsbärskompott, rostade hasselnötter och saltkola. 119:-
Portvinsinkokta päron med kardemumma, havresmulor och vispad lättsyrad vaniljgrädde. 129:-