SE
EN
DE

Vi söker nu ytterligare en Kock till Köksteamet som vill vara med och utveckla vårt uppskattade & fina kök

Lundsbrunn Resort & Spa, tidigare Lundsbrunns kurort har efter en omfattande renovering åter öppnat upp sina portar igen. Inför 2021 och framåt så har vi satt höga ambitioner & mål om att utveckla vår fina anläggning till en naturlig mötesplats i hjärtat av Skaraborg men för att kunna göra den resan så behöver vi förstärka vår organisation av stjärnor med ytterligare stjärnor!          

Du som söker tjänsten som Kock hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!

Din profil för oss här i Lundsbrunn:

Viktiga egenskaper för oss är att du som kock gillar att jobba i ett kök som uppskattar struktur och ordning & reda, du är dessutom nyfiken, gillar god och vällagad mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar nya matupplevelser för våra besökande gäster i Lundsbrunn. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje i ditt team som för närvarande består av ett härligt köksgäng bestående av en 1 Köksmästare, 1 Souschef samt 4 riktigt duktiga & engagerade kockar som bara väntar på att få börja jobba med just dig!

Matchar du ovanstående text och om du själv vill så finns givetvis alla möjligheter att på sikt utveckla din roll på Lundsbrunn Resort & Spa och ta ett allt större ansvar.

Arbetsuppgifterna inkluderar sedvanliga uppgifter inom både Varm och Kallköket och allt därtill under ledning av våra Kökschef.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst 2 års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök el. liknande.

– Arbetstider: Varierande
– Omfattning: Tillsvidare 100% med provanställning 6 månader,
– Start: Enligt ök.
– Lön: Enligt ök.

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi erbjuder dessutom ett härligt gäng av arbetskollegor, erfarna ledare, kollektivavtal och personalförmåner

Ansökningshandlingarna för Kock tjänsten på nya Lundsbrunn Resort & Spa skickas till:

Hotellchef:

Frank Gunnarsson:
frank.gunnarsson@lundsbrunn.se

Allmänna frågor om tjänsterna kan ställas till:

Kökschef Petter Wejsfelt
petter.wejsfelt@lundsbrunn.se