SE
EN
DE

Vi söker en Restaurangchef

Lundsbrunn Resort & Spa

Lundsbrunn Resort & Spa, tidigare Lundsbrunns kurort har efter en omfattande renovering åter öppnat upp sina portar igen. Inför 2021 och framåt så har vi satt höga ambitioner & mål om att utveckla vår fina anläggning till en naturlig mötesplats i hjärtat av Skaraborg men för att kunna göra den resan så behöver vi förstärka vår organisation av stjärnor med ytterligare stjärnor!          

Din profil för oss här i Lundsbrunn:

Vi söker personer som har passion för service, personligt bemötande och ”Det goda värdskapet”. På Lundsbrunn arbetar vi alla tillsammans i en trivsam anda allt för att våra gäster ska få den bästa personliga servicen oavsett vilken avdelning våra gäster besöker och som person är du självklart med och bidrar till både trivsel och arbetsglädje i just ditt team.

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för våra värderingar! Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Huvudsakliga uppgifter och ansvar:
Se till servicenivån som krävs utförs i enighet med hotellets riktlinjer
Ansvara för SOP:er och att rutiner efterlevs.
Se till att personal har tydliga instruktioner för att kunna utföra sina uppgifter.
Smart och produktiv schemaläggning för service, bar och diskpersonal i enighet med finansiella mål.
Arbeta mot uppsatta mål inom gästnöjdhet, personalnöjdhet samt finansiella mål.
Konceptutveckling och produktutveckling tillsammans med Hotellchef
Inköp av dryck, utrustning och förbrukningsmaterial.
Skapa och upprätthålla relationer med leverantörer och förhandla fram avtal för hotellets fördel.
Jobba nära F&B och det marknadsansvarig för att aktivera restaurang och bar.
Anställning, onboarding och coachning av personal.
Årlig utvecklingsplanering för personal
Programmering och uppdatering av försäljningsställen.
Månatlig inventering.
Hålla informationsgenomgångar och personalmöten regelbundet
Reagera på gästfeedback
Riskhantering för arbetsmiljö, hygien och säkerhet
Representera hotellets kärnvärden internt och externt
Vara en förebild för dina kollegor genom ledarskap
Du har en passion för mat och dryck samt kunskap om vin och annan dryck.
Du har ett energiskt tillvägagångssätt för att leverera äkta gästservice hela tiden
Du är mycket organiserad, resultatorienterad och arbetar bra under press
Tjänsten är på heltid och kräver att du kan arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning eller minst 2 års dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst

– Arbetstider: Varierande, kräver att du kan arbeta flexibelt, inklusive kvällar, helger och högtider
– Omfattning: Tillsvidare 100% med provanställning 6 månader
– Start: Enligt ök.
– Lön: Enligt ök.

 Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi erbjuder dessutom ett härligt gäng av arbetskollegor, erfarna ledare, kollektivavtal och personalförmåner

Ansökningshandlingarna för Restaurangchefstjänsten på nya Lundsbrunn Resort & Spa skickas till:

Hotellchef
Frank Gunnarsson:
frank.gunnarsson@lundsbrunn.se