SE
EN
DE

FRUKOSTVÄRDINNA

FRUKOSTVÄRDINNA

Är du vår nya pigga frukostvärd?

Vikariat 75% med möjlighet till fast tjänst.

Vi söker dig som är morgonpigg, positiv och engagerad lagspelare som brinner för service och mötet med människor. Du har en förmåga att ta egna initiativ och trivs med att jobba i en miljö med högt tempo. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och har talang för att möta gästerna i restaurangen på bästa sätt. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker alltså dig som är en naturlig glädjespridare och vet att ett leende alltid hinns med!

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ställa i ordning frukostbuffén, fylla på och plocka undan. Framför allt att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt och se till att de trivs. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse i restaurangen genom att hålla rent och snyggt. Har du även kunskaper inom bageri och kallkök är det ett stort plus.

Dina uppgifter

– Förbereda, baka och servera frukost av god kvalitet.
– Hålla våra bufféer uppfyllda och inbjudande
– Bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö.
– Hjälpa våra gäster att känna sig som hemma
– Hålla matsalen ren och fräsch.
– Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.

Information om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 75% med jobb varannan helg. Tjänsten kan övergå i en fast anställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Övrig arbetstid kan vara förlagda någonstans mellan kl. 06-14, vardagar och helger, men arbete kvällstid kan förekomma. Tillgång till körkort och bil är ett krav.

Skicka din ansökan till: pelle.stohlander@lundsbrunn.se. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta restaurangchef Frank Gunnarsson på 0511-25511 eller frank.gunnarsson@lundsbrunn.se. Välkommen med din ansökan.