SE
EN
DE

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba med oss? Här kan du se detaljerna kring våra lediga tjänster.
Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi söker Restaurangchef

Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling. Vi söker dig som är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för våra värderingar! Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll.

Läs mer

Sommarpersonal

Vi söker just nu medarbetare till sommarsäsongen 2023 med olika åldrar och bakgrund. Du som söker kanske behöver ett Sommarjobb eller ett extra jobb utöver ett vanligt arbete? Kankse är du en glad & pigg pensionär som söker ett extra jobb på en trevlig arbetsplats?

Läs mer

Vi söker Kock till vårt kök

Du som söker tjänsten som Kock hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!

Läs mer

Vi söker Serveringspersonal

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor och service.
Om du har tidigare erfarenhet av serveringsarbete samt intresse för god mat & dryck är såklart ett plus.
Din personlighet väger klart tyngst i den här rollen och finns behovet så utbildar våra erfarna arbetsledare mer än gärna just dig här på plats i Lundsbrunn!

Läs mer