Nyår

I vårt nyårspaket ingår allt för ett festligt slut och möjlighet till en härlig början på det nya året men med fokus på er gästers trygg- & säkerhet!

Varför inte skippa stressen i köket och en massa förberedelser och istället njuta av fantastisk miljö, utomordentlig god mat och tid för varandra.
Låt nyårsafton 2020 bli något alldeles extra hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa! 

Kom till oss och njut av lediga dagar och möjlighet till aktiviteter i fantastiska omgivningarna. Koppla av i vårt spa och prova ett kurbad eller kanske vår sparitual Lundsbrunnsbadet.

Granne med kurorten går vackra Sörboleden där du möts av vandring genom ravin och trollsk skog.  Det är en spännande vandring för både stora och små med den porlande ån som slingrar sig utmed leden. 

För ankommande 30 dec smygstartar vi Nyårsfirandet med en Afternoon tea i klassisk stil. Scones och marmelader inmundigas med varmt te eller varför inte ett glas champagne?

Dag1 på tvådagarspaketet avslutas med en härlig 2rätters middag i restaurangen komponerad av köksmästare David Johansson. Alkoholförsäljning slutar kl 22.00 och kvällens middag avslutas kl 22.30

Nyårsafton börjar på bästa sätt, i restaurangen där vi erbjuder Brunch på vårt vis. Här hoppas vi att ni gäster lutar er tillbaka och avnjuter en långlunch och laddar batterierna inför kvällen.

På kvällen uppfylls dom höga förväntningarna om en högtidlig nyårsafton med en fyrarätters supé i restaurangen tillhörande vinpaket som startar med mingel i vår foajé tidigare på eftermiddagen. Som vanligt håller vi fokus på säkerheten vilket innebär att hålla avstånd och maten serveras till bordet. Alkoholförsäljning slutar kl 22.00 och kvällens program avslutas kl 22.30. Tolvslaget firas på tu man hand i ert rum med en piccoloflaska bubbel!

Sov ut i sköna sängar och börja det nya året med stärkande frukost med småvarmt och hembakat innan resan hem startar.

Program

30dec
14-16 Afternoon tea & Incheckning
15-18 Spa (för de som bokat spapaket)
18-22 2rätters middag

31dec
08-10 Frukost
12-14 Brunch & Incheck
14-18 Spa (för de som bokat spapaket)
16.30-18 Snittar & bubbel i foajen
18-22 4rätters Nyårssupé

1jan
08-10 Frukost
11-13 Utcheck