SE
EN
DE

Konferenspaket

”Efter fullgjort arbete är vilan god”

Vi erbjuder flera olika färdiga konferenspaket eller skräddarsyr något som passar för just era behov. Vi har flera olika rumsalternativ för både små- och stora grupper och det finns gott om utrymme för mingel, bensträckare eller workshops även utanför konferenslokalen. Endagskonferens eller flerdagskonferens- vi anpassar paketet efter vad som är bäst för just din grupp.

För er som vill kombinera konferensen med fysisk aktivitet kan vi rekommendera Lundsbrunns golfklubb med 18 hål i vacker parkbana, de utmanande cykellederna på Kinnekulle eller padel hos Padel Lundsbrunn. I direkt anslutning till konferensanläggningen ligger dessutom ett 1,5 kilometers elljusspår och vill man vandra är det inte långt till Sankta Elins led som hänger ihop med Pilgrimsleden, eller den kortare, men stundom nästan tropiskt vackra Sörboleden där ormbunksväxten träjon växer. Ett varmt fotbad med avkok av träjonrötter uppges förresten vara bra mot såväl benkramp som skrivkramp. Vid dylika besvär rekommenderar vi kanske ändå hellre ett besök i vår spaavdelning, där både kropp och själ hittar ny energi.

Dagkonferens

Alternativ för er som vill hålla endagskonferens eller kortare möten. Paketen för halvdag inkluderar konferenslokal, ankomstfika och lunch. För den lite längre dagen serveras även eftermiddagsfika.

Läs mer

Helpension

Komplett konferenspaket som inkluderar konferenslokal, ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, trerättersmiddag, logi och frukost.

Läs mer