Konferenslokaler

Kurortens konferensdel ligger i huvudbyggnaden, men lite avskilt från anläggningens övriga verksamhet. Här finns sju olika rum, alltifrån rum för konferenser för högst tolv deltagare till den största salen som rymmer 230 personer i biosittning. Konferensrummen ligger i nära anslutning till varandra, något som kan vara praktiskt om ni vill ha workshops med på programmet eller kanske vill förlägga en mässa hos oss. Utanför rummen finns generösa ytor att mingla på. Anläggningen genomgår en omfattande renovering steg för steg och modern AV-utrustning är redan på plats.

Boende erbjuds i de olika husen som tillhör kurorten. De ligger högst ett par minuters promenad från anläggningen, lagom för att sträcka på benen efter en dags intensivt konferensande.

Visste du att det är tillåtet med möten över 50 personer?

Slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer räknas inte som allmänna sammankomster och omfattas inte av förbudet.
Hotell och mötesanläggningar omfattas inte av ordningslagen.
(Källa: folkhalsomyndigheten.se)

Då Lundsbrunns kurort är en seriös spa- och konferensanläggning kan ni känna er trygga under er vistelse här. Det är luftigt mellan borden, rymliga konferenslokaler, ingen köbildning, mat serveras på tallrik för att förhindra kontamination, med mera.
Se vilka åtgärder vi vidtagit genom att klicka på knappen nedan. Varmt välkommen till oss!

Läs mer

Kinnekullesalen

Vår största sal som med lätthet kan anpassas efter era behov. Ytan är 158 kvadratmeter och rymmer upp till 230 personer.

Brunnssalongen

Vår näst största sal rymmer 210 personer i biosittning på en yta av 183 m². Lokalen anpassas lätt efter era önskemål och bjuder även på en scen.

Husaby & Broby

Våra 62 m² stora konferenslokaler Husaby och Broby rymmer 60 personer i biosittning, lokalerna går enkelt att kombinera för en total yta av 124 m² och tillåter då 110 personer i biosittning.

Andra konferenslokaler

Lokaler av varierande storlek för upp till 160 personer.

Grupprum

För de lite mindre sällskapen har Kurorten 24 mindre grupprum för upp till 12 deltagare.