Konferenslokaler

Konferenslokaler för olika sorters möten

Lundsbrunn Resort & Spas konferensdel ligger i huvudbyggnaden, men lite avskilt från anläggningens övriga verksamhet. Vi har flera olika rum, alltifrån rum för konferenser för högst tolv deltagare till den största salen som rymmer 220 personer i biosittning. Konferensrummen ligger i nära anslutning till varandra, något som kan vara praktiskt om ni vill ha workshops med på programmet eller kanske vill förlägga en mässa hos oss. Utanför rummen finns generösa ytor att mingla på.

Boende erbjuds i de olika husen som tillhör Resorten. De ligger högst ett par minuters promenad från anläggningen, lagom för att sträcka på benen efter en dags intensivt konferensande.

Planetariet

Vår största sal som med lätthet kan anpassas efter era behov. Ytan är 158 kvadratmeter och rymmer upp till 230 personer.

Herbariet & Carl von Linne

Våra 62 m² stora konferenslokaler Husaby och Broby rymmer 60 personer i biosittning, lokalerna går enkelt att kombinera för en total yta av 124 m² och tillåter då 110 personer i biosittning.

Brunnssalongen

Vår näst största sal rymmer 210 personer i biosittning på en yta av 183 m². Lokalen anpassas lätt efter era önskemål och bjuder även på en scen.

Andra konferenslokaler

Lokaler av varierande storlek för upp till 160 personer.

Grupprum

För de lite mindre sällskapen har Kurorten 8 mindre grupprum för upp till 10 deltagare.