Konferens

Från mikroskopiskt möte till storkonferens

Lundsbrunns kurorts historia sträcker sig tillbaka till brunnsdrickningen på 1700-talet. Redan då förstod människor värdet av att samlas på en plats undan från vardagens stress. Det gäller idag också. För precis då som nu är Lundsbrunn en klorofyllrik oas, men med den moderna tidens önskemål om tillgänglighet uppfylld. Närheten till naturen och tillgången till ny teknik ger er möjlighet att lägga fokus på det ni vill åstadkomma under er konferens. 

Lundsbrunn ligger i Götene kommun, en treminuters avstickare från E20. Tillräckligt långt borta för att vara i fred och ändå inom rimligt avstånd från allmänna kommunikationer.

Visste du att det är tillåtet med möten över 50 personer?

Slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer räknas inte som allmänna sammankomster och omfattas inte av förbudet.
Hotell och mötesanläggningar omfattas inte av ordningslagen.
(Källa: folkhalsomyndigheten.se)

Då Lundsbrunns kurort är en seriös spa- och konferensanläggning kan ni känna er trygga under er vistelse här. Det är luftigt mellan borden, rymliga konferenslokaler, ingen köbildning, mat serveras på tallrik för att förhindra kontamination, med mera.
Se vilka åtgärder vi vidtagit genom att klicka på knappen nedan. Varmt välkommen till oss!

Läs mer

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.
Låt oss hjälpa till att skräddarsy er konferens så den blir precis så som ni tänkt er – Välkommen