Konferens

Från mikroskopiskt möte till storkonferens i en säker och trygg miljö

Lundsbrunn Resort & Spa ligger i Götene kommun, en treminuters avstickare från E20. Tillräckligt långt borta för att vara i fred och ändå inom rimligt avstånd till allmänna kommunikationer. Vi erbjuder både traditionella konferenser, stora konferenser och konferenser med aktivitet. Aktiviteter som stärker lagandan och att ni garanterat har roligt ihop! Det medför också hög kreativitet inför stundande konferens.

 

Vid dagens slut kan ni njuta i vårt avkopplande spa, ta en löptur i vårt belysta elljusspår som ligger alldeles intill eller upplev en annorlunda vandringsled, Sörboleden ett stenkast från hotellet. Är du den sportiga typen erbjuder vi även padel i Lundsbrunns Padelhall, rack och bollar finns att hyra i receptionen. Är du golfbiten så ligger golfbanan, Lundsbrunn GK bara några hundra meter från hotellet. Njut sedan i vår restaurang med högklassig mat gjord från grunden på lokala råvaror.

Visste du att det är tillåtet med möten över 50 personer?

Slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer räknas inte som allmänna sammankomster och omfattas inte av förbudet.
Hotell och mötesanläggningar omfattas inte av ordningslagen.
(Källa: folkhalsomyndigheten.se)

 

Då Lundsbrunn Resort & Spa är en seriös spa- och konferensanläggning kan ni känna er trygga under er vistelse här. Det är luftigt mellan borden, rymliga konferenslokaler, ingen köbildning, mat serveras på tallrik för att förhindra kontamination, med mera.
Se vilka åtgärder vi vidtagit genom att klicka på knappen nedan.
Varmt välkommen till oss!

 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.
Låt oss hjälpa till att skräddarsy er konferens så den blir precis så som ni tänkt er – Välkommen