Vi söker nya Stjärnor till Lundsbrunns Resort & Spa!

Vi söker nu Kockar & en Kallskänka som vill vara med och utveckla vårt nya fina kök!

Lundsbrunn Resort & Spa

Lundsbrunn Resort & Spa, tidigare Lundsbrunns kurort har efter en omfattande renovering åter öppnat upp sina portar igen. Inför 2021 och framåt så har vi satt höga ambitioner & mål om att utveckla vår fina anläggning till en naturlig mötesplats i hjärtat av Skaraborg men för att kunna göra den resan så behöver vi förstärka vår organisation av stjärnor med ytterligare stjärnor!

Du som söker tjänsten som Kock eller Kallskänka hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!  

– Kallskänka som gillar att göra det där lilla extra för att överträffa våra gästers förväntningar 100 %
– Vi söker Kockar som vill arbeta planerad deltid alternativ extra timanställning vid behov med möjlighet till tillsvidareanställning längre fram

Din profil för oss här i Lundsbrunn:

Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar nya matupplevelser för våra besökande gäster i Lundsbrunn. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje i ditt team som för närvarande består av ett härligt gäng riktigt duktiga kockar som bara väntar på att få börja jobba med just dig!

Matchar du ovanstående text och om du själv vill så finns givetvis alla möjligheter att på sikt utveckla din roll på Lundsbrunn Resort & Spa och ta ett allt större ansvar.

Arbetsuppgifterna inkluderar sedvanliga uppgifter inom både Varm och Kallköket och allt därtill under ledning av våra nya Kökschef och erfarna Driftschef på plats.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst 2 års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök el. liknande.

– Arbetstider: Varierande
– Omfattning: Kallskänka Tillsvidare 100% med provanställning 6 månader, Kockar planerad deltid alternativt extra timanställning
– Start: Enligt ök.
– Lön: Enligt ök

– Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! 

Vi erbjuder dessutom ett härligt gäng av arbetskollegor, erfarna ledare, kollektivavtal och personalförmåner

Ansökningshandlingarna för Kock & Kallskänka på nya Lundsbrunn Resort & Spa skickas till:

Driftschef Frank Gunnarsson:
frank.gunnarsson@lundsbrunn.se 

Allmänna frågor om tjänsterna kan ställas till: VD Rickard Bender på
rickard.bender@lundsbrunn.seLäs mer om vår fina anläggning på lundsbrunn.se