Julbord 2020

Julbord

550 kr

Julbord

Välkomna in i värmen på Lundsbrunns Kurort. Hotellet är pyntat och vårt populära julbord står uppdukat fyllt med hemlagade delikatesser, klassiker och ett dignande gottebord. Allt i en trygg och omsorgsfull miljö.

Julbord med boende

I detta paket kan du kombinera vårt uppskattade julbord med en övernattning i ett av våra fina hotellrum. Checka in på eftermiddagen, njut av en härlig promenad, spela padel i Lundsbrunns nya padelcenter  eller kanske boka en avkopplande stund i vårt spa. Morgonen efter serveras en härlig stärkande frukostbuffé

375 kr

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering.

Ni hämtar julcateringen hos oss på Lundsbrunns Kurort och njuter sedan av julbordet hemma i lugn och ro eller tillsammans med dina kollegor på kontoret.

Det stora julbadet

Unna dig en paus i julstressen och kom till Lundsbrunn Resort & Spa och njut av det rofyllda stämningen som råder.

945 kr

Det rofyllda julbadet

Unna dig en stunds avkoppling i vår spaavdelning innan du slår dig ner till bord och njuter av vårt dignande julbord.

Har ni önskemål om ett julbordsupplägg övriga datum under november eller december med eller utan underhållning så skicka en förfrågan så återkopplar vi med svar inom kort.

Övrigt: har ni önskemål om en säker busstransport T & R Lundsbrunn under julborden så skicka en förfrågan så återkommer vi med ett förslag

För bokning ring oss på nummer 0511-571 90.