Förändringar av julbord år 2020 med anledning av Covid-19: 
– Vi har kraftigt reducerat gästantalet. Antalet platser är därför begränsade. – Vi sprider på ankomsttiderna till julbordet betydligt mer än vi tidigare har gjort.

550 kr

Julbord

Välkomna in i värmen på Lundsbrunns Kurort. Hotellet är pyntat och vårt populära julbord står uppdukat fyllt med hemlagade delikatesser, klassiker och ett dignande gottebord. Allt i en trygg och omsorgsfull miljö

695 kr

Julbord med underhållning

Erica Sjöström sångerska och musiker i det klassiska dansbandet Drifters bjuder in till årets mysigaste julshow. Under kvällen kommer det inte bara bjudas på god mat utan också traditionell julsång och en och annan klassiker från Ericas stora låtskatt .

Julshow med övernattning

Erica Sjöström sångerska och musiker i det klassiska dansbandet Drifters bjuder in till årets mysigaste julshow. I detta paket kombinerar du året mysigaste julshow med en övernattning i ett av våra fina hotellrum. Checka in på eftermiddagen, njut av en härlig promenad, spela padel i Lundsbrunns nya padelcenter eller kanske boka en avkopplande stund i vårt spa.

Julbord och boende

I detta paket kan du kombinera vårt uppskattade julbord med en övernattning i ett av våra fina hotellrum. Checka in på eftermiddagen, njut av en härlig promenad, spela padel i Lundsbrunns nya padelcenter  eller kanske boka en avkopplande stund i vårt spa. Morgonen efter serveras en härlig stärkande frukostbuffé

Det stora julbadet

Unna dig en paus i julstressen och kom till Lundsbrunn Resort & Spa och njut av det rofyllda stämningen som råder.

945 kr

Det rofyllda julbadet

Unna dig en stunds avkoppling i vår spaavdelning innan du slår dig ner till bord och njuter av vårt dignande julbord.