Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba med oss? Här kan du se detaljerna kring våra lediga tjänster.
Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi söker nu Servicestjärnor till sommaren

Just nu söker vi medarbetare, gärna med olika åldrar och bakgrund, som är i behov av ett Sommarjobb, Extra jobb utöver ett vanligt arbete eller så är du kanske en glad & pigg pensionär som söker sysselsättning på en trevlig arbetsplats?

Vi söker nu ytterligare en Kock

Vi söker nu ytterligare en Kock till vårat grymma team i köket på Lundsbrunn Resort & Spa! Du som söker tjänsten som Kock hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!

Vi söker lokalvårdare

Just nu söker vi medarbetare som har passion för service, personligt bemötande och ”Det goda värdskapet”. På Lundsbrunn arbetar vi alla tillsammans i en trivsam anda allt för att våra gäster ska få den bästa personliga servicen oavsett vilken avdelning våra gäster besöker!

Besitter du också egenskaper som positiv, flexibel och noggrann samt tycker om att jobba i lag är detta rätta platsen för dig!

Vi söker kockar & en kallskänka

Du som söker tjänsten som Kock eller Kallskänka hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!  

Vi söker terapeuter till vårt spa

Vi söker nu olika Terapeuter som vill vara med att utveckla vår nya fina Spaanläggning i Lundsbrunns härliga miljö!

Vi söker serveringspersonal

Vi söker nu Serveringspersonal som vill vara med att utveckla vår nya fina anläggning i Lundsbrunns härliga miljö!

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av serveringsarbete samt intresse för god mat & dryck är såklart ett plus men inte alls nödvändigt då din personlighet väger klart tyngst i den här rollen.