Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba med oss? Här kan du se detaljerna kring våra lediga tjänster.
Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi söker Kock till vårt kök

Du som söker tjänsten som Kock hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!  

Vi söker nu Reception och Bokningsmedarbetare

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av Reception och Boknings relaterade arbetsuppgifter är såklart ett plus men inte nödvändigt då din personlighet är den absolut viktigaste egenskapen för oss för denna tjänst och finns behovet så utbildar våra erfarna arbetsledare mer än gärna just dig här på plats i Lundsbrunn!

Vi söker hovmästare

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av en liknande ansvarstjänst inom Hotell & Restaurang är såklart viktigt för oss men din personlighet och din förmåga att jobba strukturerat och metodiskt väger klart tyngst i den här rollen

Vi söker medarbetar till vårt Spa

Vi söker nya Stjärnor till Spareception samt olika Terapeuter till Lundsbrunns Resort & Spa

Vi söker Bar & Serveringspersonal

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av Bar & Serveringsarbete samt intresse för god mat och dryck är såklart ett plus men inte alls nödvändigt. Din personlighet väger klart tyngst i den här rollen och finns behovet så utbildar våra erfarna arbetsledare mer än gärna just dig här på plats i Lundsbrunn!