Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba med oss? Här kan du se detaljerna kring våra lediga tjänster.
Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi söker diskare till vårt kök

Disken är en viktig nyckel för att en dag eller kväll ska fungera så bra som möjligt på vår fina anläggning och här jobbar du i ett härligt team tillsammans med kök och servis där samarbete är viktigt.

Vi söker medarbetar till vårt Spa

Vi söker nya Stjärnor till Spareception samt olika Terapeuter till Lundsbrunns Resort & Spa

Vi söker Frukostvärd

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av Frukostarbete eller inom kallköket är såklart ett plus men inte nödvändigt då din personlighet och ditt intresse för mat är viktiga egenskaper för oss och finns behovet så utbildar våra erfarna arbetsledare mer än gärna just dig här på plats i Lundsbrunn!

Vi söker Kock till vårt kök

Du som söker tjänsten som Kock hos oss vill vi ska vara sugen på att vara med på den nya resan vi sjösatt att utveckla Lundsbrunn Resort & Spa till att bli Skaraborgs naturliga mötesplats!  

Vi söker Lokalvårdare

Just nu söker vi medarbetare som har passion för service, personligt bemötande och ”Det goda värdskapet”. På Lundsbrunn arbetar vi alla tillsammans i en trivsam anda allt för att våra gäster ska få den bästa personliga servicen oavsett vilken avdelning våra gäster besöker!

Besitter du också egenskaper som positiv, flexibel och noggrann samt tycker om att jobba i lag är detta rätta platsen för dig!

Vi söker Supervisor till vår reception

Vi söker en person som har passion för service, personligt bemötande och ”Det goda värdskapet”. På Lundsbrunn arbetar vi alla tillsammans i en trivsam anda allt för att våra gäster ska få den bästa personliga servicen oavsett vilken avdelning våra gäster besöker!

Vi söker Bar & Serveringspersonal

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor, tidigare erfarenhet av Bar & Serveringsarbete samt intresse för god mat och dryck är såklart ett plus men inte alls nödvändigt. Din personlighet väger klart tyngst i den här rollen och finns behovet så utbildar våra erfarna arbetsledare mer än gärna just dig här på plats i Lundsbrunn!