Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.
Låt oss ta hand om biffen, du har ju semester.
Enskilda aktiviteter läser du mer om här https://lundsbrunn.se/att-gora/

Dans & Yogaweekend med Tobias Karlsson & Karin Forsell

Vi laddar helgen med skön yoga tillsammans med Karin Rosell, dansa loss med Tobias Karlsson känd från TV4 Let´s dance och träffa företag inom hår, skönhet, choklad och mycket annat! Njut av magiska middagar från vårt fantastiska kök.

Höstlovspaket

Höstlovet är en perfekt tid med plats för både familjemys och gemensamma aktiviteter tillsammans.

Nyårspaket

I vårt nyårspaket ingår allt för ett festligt slut och möjlighet till en härlig början på det nya året!

Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Brunnspaketet

När Kurorten var ung var det brunnsvattnet som ansågs hälsosamt och som lockade långväga folk. Idag har vi fortfarande en stark koppling till vattnets läkande egenskaper, om än på ett lite annat sätt.

Kurortspaket

Gör som förr och besök kurorten för att varva ned och läka i Lundsbrunns harmoniska lugn. Vårt klassiska Kurortspaket lägger grunden för en avkopplande vistelse i all sin enkelhet där vi får hjälpa till att skämma bort dig en stund.

Padelpaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget och familjen perfekt!

Spapaket

Se våra behandlingar och paketerbjudanden för dig som vill komma hit och verkligen slappna av.