Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.
Låt oss ta hand om biffen, du har ju semester.
Enskilda aktiviteter läser du mer om här https://lundsbrunn.se/att-gora/

Midsommarpaket

Kom och fira fira en anpassad midsommar i vackra Lundsbrunn, Skaraborgs egna lilla pärla, en del av Västra Götaland. Mitt i det vida lantbrukslandskapet slingrar vägarna in mot byn som göms försiktigt av trädsamlingar och skapar en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar.

Sommarlandspaketet

Utforska Skara Sommarland och bo familjevänligt på Lundsbrunn Resort & Spa, bara 15km från Skandinaviens största vattenpark! På Skara Sommarland finns hela 47 attraktioner – allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller.

Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Seniorlyx

Seniorpaketet kan bokas torsdag hela mars & april och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

Padelpaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget och familjen perfekt!

Brunnspaketet

Brunnspaketet inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag och spaentré.

Vardagslyx

Hos oss hittar du platsen att fly från alla måsten. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning. Varför vänta till helgen, unna dig en paus mitt i veckan.

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

Kurortspaketet

Kurortspaketet inkluderar logi, frukost och trerättersmiddag.

Golfpaket

Bara ett stenkast ifrån hotellet ligger en fantastisk golfbana med parkmiljö. Vi erbjuder ett antal olika paket för att göra golfrundan ännu bättre!

Spapaket

Se våra behandlingar och paketerbjudanden för dig som vill komma hit och verkligen slappna av.