SE
EN
DE

Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.

Enskilda aktiviteter läser du mer om här

Spaket med boende

Vi erbjuder flertalet paket där du kombinerar en vistelse på Lundsbrunn Resort & Spa med ett besök i vårt rofyllda spa “Nova Spa”

Spapersonal står redo att ta hand om dig nere på Nova Spa. Här kan du glida ner i varma bubbelbad, njuta av våra olika bastuar, relaxpool och eller kanske prova vår renande sparitual. .

På kvällen bjuds du ni in till vår restaurang, där ni serveras en välkomponerad middag efter säsongens smaker.
Sov ut i sköna sängar och börja dagen på bästa sätt, i restaurangen, där vi bjuder på en stärkande frukost med nybakt och småvarmt innan ni startar resan hem.

Spapaket med boende

Julborspaket

I detta paket kan du kombinera vårt uppskattade julbord med en övernattning i ett av våra fina hotellrum. Checka in på eftermiddagen, njut av en härlig promenad, spela padel i Lundsbrunns nya padelcenter eller kanske boka en avkopplande stund i vårt spa. Morgonen efter serveras en härlig stärkande frukostbuffé

Läs mer

Nyårspaket

Upplev Nyårsafton på Lundsbrunn Resort & Spa. Varför inte skippa stressen i köket och en massa förberedelser och istället njuta av fantastisk miljö, utomordentlig god mat och tid för varandra.
Låt nyårsafton 2022 bli något alldeles extra hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa!

Nyår på Lundsbrunns Resort & Spa

Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Läs mer

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget och familjen perfekt!

Läs mer

Resortpaketet

Gör som förr och besök kurorten för att varva ned och läka i Lundsbrunns harmoniska lugn. Vårt klassiska Resortpaket lägger grunden för en avkopplande vistelse i all sin enkelhet där vi får hjälpa till att skämma bort dig en stund.

Läs mer

ResortDealen

Ladda batterierna och pusta ut ifrån jobb och stress och låt oss hjälpa dig att ladda upp inför nya utmaningar.

Vi erbjuder 1 dygns total avkoppling!

Läs mer