Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.
Låt oss ta hand om biffen, du har ju semester.
Enskilda aktiviteter läser du mer om här https://lundsbrunn.se/att-gora/

Showkväll på Brunnen

Det blir kändistätt på Brunnen när Anders Mårtensson -imitatör&  skådespelare gästar oss med alla sina figurer. Vi kombinerar denna show med en finstämd smakupplevelse i vår populära restaurang och boende.

2430 kr

Dans & Träningshelg med Annica Sjöö

Varför inte ge dig själv/syster/mamma/dotter/väninna en härlig och oförglömlig julklapp? Kanske tom Året julklapp!

8-9 maj besöker Annica Sjöö Lundsbrunns Resort & Spa känd från bla Let’s Dance  och Du är vad du äter.

Kurortspaketet

Kurortspaketet inkluderar logi, frukost och trerättersmiddag.

Brunnspaketet

Brunnspaketet inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag och spaentré.

Golfpaket

Bara ett stenkast ifrån hotellet ligger en fantastisk golfbana med parkmiljö. Vi erbjuder ett antal olika paket för att göra golfrundan ännu bättre!

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

Padelpaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget och familjen perfekt!

Det stora julbadet

Unna dig en paus i julstressen och kom till Lundsbrunn Resort & Spa och njut av det rofyllda stämningen som råder.

Vardagslyx

Hos oss hittar du platsen att fly från alla måsten. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning. Varför vänta till helgen, unna dig en paus mitt i veckan.

Spapaket

Se våra behandlingar och paketerbjudanden för dig som vill komma hit och verkligen slappna av.