Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.
Låt oss ta hand om biffen, du har ju semester.
Enskilda aktiviteter läser du mer om här https://lundsbrunn.se/att-gora/

Tranpaket

Trandansen är en fantastisk upplevelse i Hornborgasjön där tusentals tranor varje vår stannar för att vila upp sig och dansa för en partner. I vårt Tranpaket får du allt du behöver för en lyckad dag vid Hornborgarsjön och för att sedan avnjuta en ljuvlig 2rätters middag innan sängdags.

Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Seniorlyx

Seniorpaketet kan bokas torsdag hela mars & april och riktar sig till dig som fyllt 65 eller äldre och uppskattar de goda tingen i livet.

Vardagslyx

Hos oss hittar du platsen att fly från alla måsten. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning. Varför vänta till helgen, unna dig en paus mitt i veckan.

Padelpaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget och familjen perfekt!

Padel & Spapaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget perfekt!

Champagneweekend

Upplev en bubblande weekend i samarbete med champagneexperten Fredrik Schelin. Champagneprovning där vi provar 5 olika champagner ihop med Fredrik, trerätters middag och övernattning.

Brunnspaketet

Brunnspaketet inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag och spaentré.

Kurortspaketet

Kurortspaketet inkluderar logi, frukost och trerättersmiddag.

2430 kr

Dans & Träningshelg med Annica Sjöö

Varför inte ge dig själv/syster/mamma/dotter/väninna en härlig och oförglömlig julklapp? Kanske tom Året julklapp!

8-9 maj besöker Annica Sjöö Lundsbrunns Resort & Spa känd från bla Let’s Dance  och Du är vad du äter.

Showkväll på Brunnen

Det blir kändistätt på Brunnen när Anders Mårtensson -imitatör&  skådespelare gästar oss med alla sina figurer. Vi kombinerar denna show med en finstämd smakupplevelse i vår populära restaurang och boende.

Golfpaket

Bara ett stenkast ifrån hotellet ligger en fantastisk golfbana med parkmiljö. Vi erbjuder ett antal olika paket för att göra golfrundan ännu bättre!

Spapaket

Se våra behandlingar och paketerbjudanden för dig som vill komma hit och verkligen slappna av.