Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.

Enskilda aktiviteter läser du mer om här https://lundsbrunn.se/att-gora/

Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

Photo Cred: Lena Frick

SommarDealen – Sommarens glassigaste erbjudande!

Sommaren är en perfekt tid med plats för både mys och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans. Vi erbjuder Sommarens mest glassiga erbjudande, SOMMARDEALEN!

Vårt perfekta läge i Skaraborg gör att man snabbt & lätt kan svänga av E20 och hitta en riktig sommaroas i lummiga Lundsbrunn.

Här hittar ni Ert Sommarlandsboende

Utforska Skara Sommarland och bo familjevänligt på Lundsbrunn Resort & Spa, bara 10km från Skandinaviens största vattenpark!
På Skara Sommarland finns hela 47 attraktioner – allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller.

Sommarlovet är en perfekt tid med plats för både familjemys och gemensamma aktiviteter tillsammans. Vi erbjuder Sommarens mest äventyrliga familjeupplevelse!

Konsertpaket på Lilla Björkö

Tillsammans med Lilla Björkö kan vi presentera exklusiva Konsertpaket med boende i sommar med några av Sveriges hetaste artister. Helt enkelt unika konserter i det lilla formatet. Detta vill ni inte missa!

Vi erbjuder exklusivt boendepaket för den musik & kulturintresserade resenären. Tillsammans med Lilla Björkö kan vi erbjuda unika konserter i det lilla formatet tillsammans med boende på mysiga Lundsbrunn Resort & Spa. 

Padelpaket

Lundsbrunn Resort & Spa erbjuder ett padelpaket med extra guldkant i samarbete med Padel Lundsbrunn. Padelhallen ligger endast 2 minuter bort med bil alternativt en kortare promenad på 10 min. En aktivitet som passar hela kompisgänget och familjen perfekt!

Resortpaketet

Gör som förr och besök kurorten för att varva ned och läka i Lundsbrunns harmoniska lugn. Vårt klassiska Resortpaket lägger grunden för en avkopplande vistelse i all sin enkelhet där vi får hjälpa till att skämma bort dig en stund.

ResortDealen

Ladda batterierna och pusta ut ifrån jobb och stress och låt oss hjälpa dig att ladda upp inför nya utmaningar.

Vi erbjuder 1 dygns total avkoppling!

Spapaket

Se våra behandlingar och paketerbjudanden för dig som vill komma hit och verkligen slappna av.