SE
EN
DE

Paketerbjudande

Paketerbjudande

Det ska vara kul, avkopplande och alldeles underbart att vara på semester

Tänk dig olika hotellpaket som är unikt anpassade, som bara finns på Lundsbrunn Resort & Spa, som bara vi kan erbjuda enbart för dig! Håll utkik, vårt hotell har de mest fantastiska möjligheterna och förutsättningarna att knyta ihop specialpaket så du kan kombinera upplevelser med hotellets restaurangmiddag, sköna sängar, exemplarisk service och kanske en aktivitet ovanpå det om så önskas. Aktiviteter syr vi ofta in i våra unika paket, du behöver inte tänka på något.

Enskilda aktiviteter läser du mer om här

Spapaket med boende

Vi erbjuder flertalet paket där du kombinerar en vistelse på Lundsbrunn Resort & Spa med ett besök i vårt rofyllda spa “Nova Spa”

Spapersonal står redo att ta hand om dig nere på Nova Spa. Här kan du glida ner i varma bubbelbad, njuta av våra olika bastuar, relaxpool och eller kanske prova vår renande sparitual. .

På kvällen bjuds du ni in till vår restaurang, där ni serveras en välkomponerad middag efter säsongens smaker.
Sov ut i sköna sängar och börja dagen på bästa sätt, i restaurangen, där vi bjuder på en stärkande frukost med nybakt och småvarmt innan ni startar resan hem.

Spapaket med boende

Vandringspaket

På Lundsbrunn Resort & Spa finns alla möjligheter till en aktiv semester. I vårt närområde finner du långa, korta, spektakulära och unika vandringar som passar alla oavsett ambitionsnivå eller erfarenhet.

MER OM VANDRING

Resortpaketet

Gör som förr och besök kurorten för att varva ned och läka i Lundsbrunns harmoniska lugn. Vårt klassiska Resortpaket lägger grunden för en avkopplande vistelse i all sin enkelhet där vi får hjälpa till att skämma bort dig en stund.

Läs mer

Golfpaket

Åker du långt, eller vill du kanske bara unna dig själv lite egentid och avkoppling? Vi har något som passar alla önskemål för att göra din golfupplevelse så bra som möjligt – både enklare paket med boende och middag, men också erbjudande med inträde till resortens läkande spaavdelning. Lundsbrunn Resorts samarbete med flera närliggande Golfbanor som gör att vi kan erbjuda festliga priser för dig som vill spela golf och övernatta i mysiga Lundsbrunn.

Golfpaketen