SE
EN
DE

Boendealternativ

Boendealternativ

Byggnader med sköna vibbar

Äldre byggnader som är totalrenoverade, där gammalt möter nytt är en underbar kombination som skapar en levande känsla. Byggnader med historia har alltid mer att berätta och det känns i väggarna. Lundsbrunn Resort & Spa är ett hotell som är indelat i tre olika byggnader, Spahotellet Hedvigsdal, Hotell Rosendal och Hotell Sörbodal.

Du hittar karta över hotellområdet här

Hotell Sörbodal

Den gamla kurortens äldsta byggnad ligger nere i Brunnsparken, precis intill den historiska brunnen. Ligger 200m från huvudbyggnad och restaurang. I Hotell Sörbodal erbjuds en enklare standard men mysfaktorn är desto högre. Här hittar du hittar du rumstyperna dubbelrum, enkelrum, grandlit och familjerum. I denna byggnad finns EJ hiss

Läs mer

Hotell Rosendal

Hotell Rosendal har inspirerats av tågkupéer som de kunde se ut på den tiden järnvägen intill trafikerades regelbundet. Ligger 350m från huvudbyggnad och restaurang. Rummen är nyrenoverade och har klassificering Standardrum. I Hotell Rosendal hittar du rumstyperna dubbelrum, twinbedrum, enkelrum och familjerum. I denna byggnad finns hiss.

Läs mer

Spahotell Hedvigsdal

I samma byggnad som vårt spa finns det 25 dubbelrum och två familjerum. Ligger 150m från huvudbyggnad och restaurang. Rummen är nyrenoverade och har klassificering Superior. I Hotel Hedvigsdal finns hiss.

Läs mer

Rudbecksdal

Upplev ultimat komfort och bekvämlighet genom att boka ett helt hus för er själva. Rudbecksdal rymmer 16 bäddar (extrabäddar går att lägga till). Perfekt för konferensgrupper eller golfgäng som söker en avslappnad och rymlig atmosfär där man kan umgås tillsammans.

 

Läs mer