SE
EN
DE

HÅLLBARHET

Så här jobbar vi med Hållbarhet!

Vi på Lundsbrunn Resort & Spa har som huvudfokus att alltid så långt det är möjligt samarbeta med lokala leverantörer och producenter.
För att nämna några av våra hållbara insatser är vi t.ex noggranna vid val av kemikalier, hur matsvinn hanteras, genomtänkt sopsortering, nya moderna energisnåla maskiner, ekologiska produkter så långt det är möjligt och mycket mer. Vi har alltid med miljöarbetet i alla våra delar på anläggningen, några exempel: vi kommer att erbjuda elplatser för bilar, tipsar gästerna

Digitalt före tryckt information

Vi har valt att informera gästen digitalt via skärmar på hotellrum och gemensamma ytor för att minska pappersförbrukningen. Dels får gästen rätt information snabbare då vi slipper vänta på leverans av tryckt material och vi gynnar miljön.
Ca 90% av vår marknadsföring sker digitalt och därmed bidrar vi till minskad pappersförbrukning även här.

att använda handduken flera gånger för att spara på CO2-utsläpp och erbjuder bättre paketpris om gästen stannar fler nätter m.m

stenhjarta

Lokala samarbeten

Vi har samarbeten med lokala entreprenörer så våra gäster kan ägna sig åt miljövänliga aktiviteter så som cykling, golf, padel, vandring och promenader. Dessutom erbjuder våra lokaler aktiviteter som yoga, vattengympa etc. Allt detta finns på vårt område så inga onödiga transporter med fordon krävs för att hålla sig aktiv.

Närproducerad mat

Vår restaurang har som policy att alltid använda närodlat, närproducerat och ekologiskt så långt det är möjligt. Våra gäster ska känna av på tallriken att vi grundligt tagit hand om råvaran hela vägen från början till slut från jord till bord från skog till bord osv. Detta gäller självklart alla årstider, gästerna ska lita på och känna att dom vet vad dom får och äter hos oss och vi hoppas självklart att det ska locka gäster som sätter stort värde på vår filosofi.

hjarta imma

Levande byggd

Vi vill genom våra familjerum locka semestrande familjer till oss där man kan umgås och njuta av allt som naturen har att ge genom fantastiska vandringsleder och en magisk natur i vackra Lundsbrunn och ett spännande Kinnekulle med ett stort utbud av fantastiska vyer. Inte att förglömma sportaktiviteterna som vi nämnt tidigare. Vi vill locka till en levande byggd på det mest hållbara sätt.

Lokal arbetskraft

Med fler gäster kommer fler arbetstillfällen, vi rekryterar våra medarbetare från närområdet och med ett starkt ägarskap i ryggen skapas en teamkänsla i organisationen som vi hoppas smittas av på våra gäster.

Längtar Ni tillbaka när Ni åker härifrån  –  Då har vi lyckats!

hjarta lov