Golfpaket

Toucha till ditt golfpaket med lyx

Åker du långt, eller vill du kanske bara unna dig själv lite egentid och avkoppling? Vi har något som passar alla önskemål för att göra din golfupplevelse så bra som möjligt – både enklare paket med boende och middag, men också erbjudande med inträde till resortens läkande spaavdelning. Lundsbrunn Resorts samarbete med Lundsbrunns Golfklubb gör att vi kan erbjuda festliga priser för dig som vill spela golf och övernatta i mysiga Lundsbrunn.

Helgpaket

Erbjudande mellan fredagar och söndagar som inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag, green fee.

Golf & spa

Exklusivt upplevelsepaket som inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag, green fee och spaentré. Paketet gäller fredagar – lördagar.

Golfarens dröm

Golfpaket som inkluderar logi, frukost, tvårättersmiddag och green fee på två olika golfbanor.

Golfpaket vardag

Välkommen ut på en ljuvlig runda på Lundsbrunns vackra golfbana. 18-hålsbanan bjuder på en naturskön upplevelse med det blommande berget Kinnekulle i bakgrunden samt en spännande golfupplevelse.

Golfarens Dagpaket

Green Fee, Lunch & Spa

Välkommen att njuta av en heldag hos oss i Lundsbrunn. Mitt i det vida lantbrukslandskapet slingrar vägarna in mot byn som göms försiktigt av trädsamlingar och skapar en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar. Här i Lundsbrunn finner du en lugn puls och möjlighet till guldkant på livet.