SE
EN
DE

Golfpaket

Toucha till ditt golfpaket med lyx

Åker du långt, eller vill du kanske bara unna dig själv lite egentid och avkoppling? Vi har något som passar alla önskemål för att göra din golfupplevelse så bra som möjligt – både enklare paket med boende och middag, men också erbjudande med inträde till resortens läkande spaavdelning. Lundsbrunn Resorts samarbete med Lundsbrunns Golfklubb gör att vi kan erbjuda festliga priser för dig som vill spela golf och övernatta i mysiga Lundsbrunn.

Höstgolf

Erbjudande fredagar – söndag i oktober månad. Hos oss kan du tillbringa härliga höstdagar med golfklubban i högsta hugg på Lundbrunn GKs 18-hålsbana. Parkbanan i böljande jordbrukslandskap är som gjort för golf i toppklass och Lundsbrunns Golfklubb ligger bara en drive från frukostbordet.

Läs mer

Helggolf

Erbjudande mellan fredagar och söndagar som inkluderar logi, frukost, trerättersmiddag, green fee.

Läs mer

Golfpaket vardag

Välkommen ut på en ljuvlig runda på Lundsbrunns vackra golfbana. 18-hålsbanan bjuder på en naturskön upplevelse med det blommande berget Kinnekulle i bakgrunden samt en spännande golfupplevelse.

Läs mer

Söndagsgolf

Sätt extra guldkant på din söndag och boka vårt Söndagsgolfpaket, för dig som inte vill släppa taget om helgkänslan! Gör helgen lite längre och njut av ett lugnare tempo på hotellet såväl som på golfbanan, rofyllt för både dig och plånboken!

Läs mer

Golf & spa

Välkommen ut på en ljuvlig runda på Lundsbrunns vackra golfbana. Låt oss sedan skämma bort dig med god mat, sköna sängar och avkopplande spa.

Läs mer