SE
EN
DE

Tryggt besök på Lundsbrunn Resort & Spa !

Tryggt besök på Lundsbrunn Resort & Spa !

Tryggt besök på Lundsbrunn Resort & Spa !

Inför ditt besök hos oss i samband med ”Julmys med Erica Sjöström & vänner” alternativt bara “Julbord” samt Nyårsafton följande dagar: torsdag, fredagar och lördagar: 2–4 december, 10–11 december, 16–18 december och 30-31 december, behöver du som gäst visa upp ett vaccinationsbevis samt giltig ID-handling vid entrén för att komma in.
(För besök övriga dagar gäller inte regeln om vaccinationsbevis!)

Regeringen har den 24 november beslutat om en ändring i begränsningsförordningen och inför krav på vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer och träder i kraft den 1 december 2021. Detta innebär att du som besöker något av våra evenemang med fler än 100 personer från och med den 1 december kommer att behöva visa upp vaccinationsbevis, i kombination med ID-handling, vid ankomst till hotellet. 

Det smidigaste sättet att uppvisa vaccinationsbevis är digitalt dvs i din mobiltelefon. Vi vill därför tipsa dig om att skaffa e-legitimation (om du inte redan har detta) och därefter hämta hem ditt vaccinationsbevis i god tid innan besöket. Du hämtar ditt intyg här: www.covidbevis.se
Glöm inte att du också skall ha en giltig ID-handling i tillägg till ditt vaccinationsbevis!

Observera att ditt vaccinationsbevis har en begränsad giltighetstid. Säkerställ därför innan besök att inte beviset löpt ut. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna ovan nämnda krav.

Lundsbrunn Resort & Spa kommer att ha Entrévärdar som sköter kontroller av våra gästers vaccinationsbevis och ID-handlingar utanför entrén alla Showdagar!
Se gärna till att ha alla handlingar till hands i god tid innan ni kommer fram till Entrévärden! Detta förenklar och förhindrar köbildning!

Vanliga frågor och svar inför ditt besök hos oss:

Måste jag ha ett giltigt vaccinationsbevis för att komma in på evenemanget?
Ja alla över 18 år behöver ett bevis och det ska uppvisas tillsammans med giltig legitimation.

Hur laddar jag ner mitt vaccinationsbevis?
Det gör du via covidbevis.se

Vad händer om mitt vaccinationsbevis hunnit löpa ut?
Du laddar ner nytt via covidbevis.se.

Vilken åldersgräns gäller för vaccinationsbevis?
Det gäller alla över 18 år.

Räcker det att uppvisa negativt PCR-test?
Nej tyvärr, regeringen har beslutat att vaccinationsbevis krävs.

Vad gäller om jag av hälsoskäl inte kunnat vaccinera mig?
Du får komma in på evenemanget, mot uppvisande av giltigt läkarintyg.

Vad gäller om jag inte ännu hunnit vaccinera mig?
För att kunna besöka oss under ”Julbord med Show” måste du kunna uppvisa giltigt vaccinationsbevis samt ID. Kontakta oss via info@lundsbrunn.se om ni ser att ni inte har möjlighet att skaffa ett vaccinationsbevis eller på grund av något annat inte har chans att uppfylla dessa krav, så avbokar vi din plats.

Är det något mer jag behöver tänka på inför besöket hos er i samband med ”Julbord med Show”?
Så länge du känner dig frisk och kry, samt är fullvaccinerad med ovan nämnda dokumentation, behöver du bara ta med dig glatt humör, så skall vi se till att du får en toppenkväll hos oss!

Vi ses i Lundsbrunn!