Bröllopsmeny

Förrätt

Smörbakad vit och grön sparris med ramslökshollandaise samt citrusdressad ruccola & krasse (veg)

Hummerbisque med körvelmarinerade räkor, kräftor och blåmusslor samt smördegssticks smaksatt med dill & parmesan

Gravad sotad laxrygg med sojaemulsion samt fänkålscrudité, picklad gurka med citrongräs och korianderfrön samt granatäpplevinägrett

Egenrökt oxfilé med ruccola, prästost från Sivans, friterad kapris, tomat samt saltrostade pinjenötter och olivolja smaksatt med basilika

Varmrätt

Smörstekt gösfilé från Vänern med citron-beurre blanc, kålrabbi, salladslök och knippmorot sauterade i brynt smör toppad med forellrom

Halstrad hälleflundra med bakade cocktailtomater smaksatt med dill och pepparrot, gräslökspesto samt rosépepparsås

Hjortytterfilé med jordärtskockspuré, rostad rotselleri med panchetta, madeirasky samt lingon- och lagerbladskompott och rotfruktsgratäng

Helstekt svensk oxfilé med ört- och grönpepparbakade betor och bönor, tryffelgräddsås samt potatis- och västerbottenterrin

 Kantarell- och tryffelrisotto med örtrostade cocktailtomater, lokalproducerad stekost från Stekosterian, bakade betor samt basilikapesto (veg)

Dessert

Klassisk crème bruleé med färska bär

Kalssisk tiramisu med färska bär

Färska jordgubbar med vitchokladmousse smaksatt med fläder samt brynt vitchoklad chips och maräng med mörk choklad

Vanilj och kola pannacotta med rabarber kompott samt färska hallon och smulpaj smaksatt med lakris