September-Oktober
Förrätt
välj någon av följande
Skaldjursterinne med säsongens gröna blad, lättsyrad lök & potatiskrisp
Krämig jordärtskocksoppa med Vänerlöjrom, skockachips, syrad grädde & gräslök
Vår egenrökta oxfilé med skottsallad, Tegelost från Almnäs Bruk,
ramslökskapris samt saltrostade frön och ramslöksolja
Carpaccio av bakad rödbeta med smulad färskost, honungsvinägrette,
färska blad & örtrostade brödkrutonger
Varmrätt
välj någon av följande
Kycklingfilé ballotine smaksatt med kantareller. Smörad morot & kål,
gräddig kycklingsky med dragon & frasig potatiskrokett
Oxfilé tournedos. Serveras med frasig potatiskrokett, rödvinssås,
örtsmör med mild rostad vitlök & souterad svartkål
Mjukbakad rödingfilé med höstens grönsaker och champagnesås
Serveras med duchesspotatis smaksatt med färsk dill samt marinerad gurka
Biff av svensk quinoa & blomkål serverad med örtrostad delikatesspotatis
säsongens grillade grönsaker, skottsallad & ramslökscreme
Dessert
välj någon av följande
Klassisk Crème Brûlée toppad med färska bär
Äppelconsommé med vispad vaniljpannacotta & havrecrumble
Mörk brownie med karamelliserad chokladmousse & salt chokladkola
Inkoka plommon med lättvispad grädde & frötoscaflarn
Vid råvarubrist eller komplikationer i samband leverans förbehåller vi oss rätten att byta ut råvaror