SE
EN
DE

Bröllopsmeny

April-Juni

Förrätt
välj någon av följande

Skaldjursterinne med säsongens gröna blad, lättsyrad lök & potatiskrisp

Krämig jordärtskocksoppa med Vänerlöjrom, skockachips, syrad grädde & gräslök

Vår egenrökta oxfilé med skottsallad, Tegelost från Almnäs Bruk,
ramslökskapris samt saltrostade frön och ramslöksolja

Carpaccio av bakad rödbeta med smulad färskost, honungsvinägrette,
färska blad & örtrostade brödkrutonger

 

Varmrätt 
välj någon av följande

Kycklingfilé ballotine smaksatt med tryffel, smörad knippmorot & sparris,
gräddig kycklingsky med dragon & frasig potatiskrokett

Oxfilé tournedos. Serveras med potatisfondant, rödvinssås,
örtsmör med mild rostad vitlök & crudité på vårprimörer

Mjukbakad rödingfilé med souterade primörgrönsaker och champagnesås
Serveras med duchesspotatis smaksatt med färsk dill samt sparrissallad

Biff av svensk quinoa & blomkål serverad med örtrostad delikatesspotatis
Säsongens grillade grönsaker, skottsallad & ramslökscreme

 

Dessert
välj någon av följande

Klassisk Crème Brûlée toppad med färska bär

Rabarberconsommé med vispad vaniljpannacotta & havrecrumble

Mörk brownie med karamelliserad chokladmousse & salt chokladkola

Inkokt päron med lättvispad grädde & frötoscaflarn

Vid råvarubrist eller komplikationer i samband leverans förbehåller vi oss rätten att byta ut råvaror