April-Juni
Förrätt
välj någon av följande
Skaldjursterinne med säsongens gröna blad, lättsyrad lök & potatiskrisp
Krämig jordärtskocksoppa med Vänerlöjrom, skockachips, syrad grädde & gräslök
Vår egenrökta oxfilé med skottsallad, Tegelost från Almnäs Bruk,
ramslökskapris samt saltrostade frön och ramslöksolja
Carpaccio av bakad rödbeta med smulad färskost, honungsvinägrette,
färska blad & örtrostade brödkrutonger
Varmrätt
välj någon av följande
Kycklingfilé ballotine smaksatt med tryffel, smörad knippmorot & sparris,
gräddig kycklingsky med dragon & frasig potatiskrokett
Oxfilé tournedos. Serveras med potatisfondant, rödvinssås,
örtsmör med mild rostad vitlök & crudité på vårprimörer
Mjukbakad rödingfilé med souterade primörgrönsaker och champagnesås
Serveras med duchesspotatis smaksatt med färsk dill samt sparrissallad
Biff av svensk quinoa & blomkål serverad med örtrostad delikatesspotatis
Säsongens grillade grönsaker, skottsallad & ramslökscreme
Dessert
välj någon av följande
Klassisk Crème Brûlée toppad med färska bär
Rabarberconsommé med vispad vaniljpannacotta & havrecrumble
Mörk brownie med karamelliserad chokladmousse & salt chokladkola
Inkokt päron med lättvispad grädde & frötoscaflarn
Vid råvarubrist eller komplikationer i samband leverans förbehåller vi oss rätten att byta ut råvaror