Att göra

Vi erbjuder flera olika färdiga konferenspaket eller skräddarsyr något som passar för just era behov. För er som vill kombinera konferensen med fysisk aktivitet kan vi rekommendera Lundsbrunns golfklubb med 18 hål i vacker parkbana med Kinnekulle i fonden, de utmanande cykellederna på Kinnekulle eller varför inte prova på den nya flugan padel hos Padel Lundsbrunn?

I direkt anslutning till konferensanläggningen ligger ett 1,5 kilometers elljusspår och vill man vandra är det inte långt till Sankta Elins led som hänger ihop med Pilgrimsleden eller den kortare, men stundom nästan tropiskt vackra Sörboleden där ormbunksväxten träjon växer. Ett varmt fotbad med avkok av träjonrötter uppges förresten vara bra mot såväl benkramp som skrivkramp.

Vid dylika besvär rekommenderar vi kanske ändå hellre ett besök i vår spaavdelning, där både kropp och själ hittar ny energi. Temahelger, Skogsbad, Skytte, pilbåge och lerduveskytte. Fartfyllda och kreativa aktiviteter.

Höst och vår arrangerar vi konserter i vår fina brunnsalong, under sommaren spelar brunnsmusikanterna varje kväll ute på terassen i solnedgång. I våra vackra omgivningar är Lundsbrunn platsen där ni låter kroppen möta själen.

Vandringsleder

I Lundsbrunn finns det ett antal olika alternativ för rörelse och naturupplevelser.

Gruppaktiviteter

Roliga och kluriga aktiviteter för konferens eller kick-off.

Ostprovning

Sivans Osthandel bjuder på företagets historia och en fantastisk smakresa för ostälskaren.

Vårpicknick med tipspromenad

Välkomna våren med vår picknickkorg och tipspromenad bland vårkvitter och sprickfärdiga knoppar!