Att göra

Vi erbjuder flera olika färdiga konferenspaket eller skräddarsyr något som passar för just era behov. För er som vill kombinera konferensen med fysisk aktivitet kan vi rekommendera Lundsbrunns golfklubb med 18 hål i vacker parkbana med Kinnekulle i fonden, de utmanande cykellederna på Kinnekulle eller varför inte prova på den nya flugan padel hos Padel Lundsbrunn?

I direkt anslutning till konferensanläggningen ligger ett 1,5 kilometers elljusspår och vill man vandra är det inte långt till Sankta Elins led som hänger ihop med Pilgrimsleden eller den kortare, men stundom nästan tropiskt vackra Sörboleden där ormbunksväxten träjon växer. Ett varmt fotbad med avkok av träjonrötter uppges förresten vara bra mot såväl benkramp som skrivkramp.

Vid dylika besvär rekommenderar vi kanske ändå hellre ett besök i vår spaavdelning, där både kropp och själ hittar ny energi.

Höst och vår arrangerar vi event i vår fina Brunnsalong. I våra vackra omgivningar är Lundsbrunn platsen där ni låter kroppen möta själen.