Träningsläger

TRÄNINGSLÄGER MED RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR

Träningsläger

Lundsbrunn Resort & Spa och Vilans Fritidsområde erbjuder tillsammans en komplett anläggning för träningsläger som kommer ge er de rätta förutsättningarna att anordna ett inför-camp till säsongen 2021! Vi kommer ge er en känsla av viss normalitet i dessa annorlunda tider. Perfekta träningsmöjligheter för ett läger inför säsongen 2021 hittar ni i Skara, drygt tre timmar från Stockholm och två timmar från Göteborg!


LOGI

Hotell, spa, restaurang och konferens och inte minst fantastiska träningsmöjligheter finns att tillgå hos oss i vackra Lundsbrunn. Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära. Vill du ha fart och fläkt får du det, vill du ha lugn och ro får du det, vill du kombinera så gör du det. Hotellet med dess spa och konferenslokaler ligger vid foten av Kinnekulle. Hos oss hittar du elljusspåret utanför dörren, padelhallen endast ett par minuter bort, golfbanan likaså eller varför inte backträning på Kinnekulle? Till det finns ett superhärligt spa, gym och konferens.

SÖMN ÄR VIKTIGT!

Hos oss garanterar vi sköna sängar och tystnad då vi har naturen nära. Det ska vara mysigt och energigivande att komma bort och det är mysigt och energigivande att komma till oss. Vi har något för alla – Välkomna till Lundsbrunn Resort & Spa!

SPA OCH BEHANDLINGSRUM

Efter en träningsdag kan det vara skönt för trötta muskler att återhämta sig i vår spaavdelning. Och ni har tillgång till behandlingsrummen (ingår i priset).

 

GOLF OCH PADEL

Om golf står på schemat så väntar det böljande jordbrukslandskapet som är gjort för att anlägga golfbanor i. Padelhallen ligger några minuter från anläggningen.

SAMLINGSLOKAL

Stor samlingslokal för taktik och avställning (ingår i priset).

EVENEMANGSKOORDINATOR

Före, under och efter er vistelse har ni tillgång till vår evenemangskoordinator Oliver Knutsson; oliver.knutsson@lundsbrunn.se, 0511-255 19.

LOGISTIK

10 minuters bussresa mellan boende och Vilans aktivetetsområde och dess fantastiska möjligheter.

 

TRÄNINGSMÖJLIGHETER

Vilan erbjuder både konstgräs och naturgräs för er som planerar fotbollsläger. Omklädningsrum med dusch och toalett ingår. Om ni önskar träningsmatch så hjälper vi gärna till. Läs mer om Vilans utbud för olika sporter och träningsmöjligheter här.

PLANHYRA FOTBOLL: 450:-/h.

Kontaktperson vid frågor Vilans Fritidsområde: Peter Gustavsson; peter.gustavsson2@skara.se, 072-716 86 96

BAD

Tillgång till badhuset efter eller till träning (ingår i priset)

GYM

Träningslokal för styrketräning på Vilans Fritidsområde. Hyra: 200:-/h, eller på Lundsbrunn Resort & Spa (ingår i priset)

TENNIS

Bokas i förväg. Bokningar i mån av tid (ingår i priset).

Pris och bokning

Från 745:-/per pers. dygn

För bokning 0511-571 90 eller bokning@lundsbrunn.se

Detta ingår i priset

  • Boende i dubbelrum
  • Stadig frukost
  • Buffé eller tvårätters middag
  • Tillgång till badhus på Vilan
  • Gym
  • Tennis på Vilan (förbokas)
  • Spa och behandlingsrum (förbokas)
  • Stor och rymlig samlingslokal
  • Evenemangskoordinator
Another way to initialize images as TimberImages, but within Twig