Champagneweekend

Champagneweekend

Upplev en bubblande weekend i samarbete med champagneexperten Fredrik Schelin.


Champagne är en dryck som omgärdas av fantastiska historier, statussymboler, strävsamt väder och givetvis fantastiska smaker. Tillsammans med en av Sveriges främsta champagneexperter och författaren till boken ”Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska” Fredrik Schelin tas ni här med på en fantastisk resa in Champagnens magiska värld.

Under denna lyxiga champagneprovning reder vi ut begreppen kring den ädla drycken som av många anses vara det godaste man kan dricka. Provningen passar alla bubbelälskare som suktar efter kunskap, spännande smaker och avkoppling i lyxig miljö. Låter det lockande? Du kommer fördjupa dina champagnekunskaper ytterligare och bevattna dina kunskaper med utsökta bubblor från detta mytomspunna vinodlardistrikt.

Du välkomnas i vår foaje innan provningen startar med ett glas krispiga bubblor och tilltugg.

Champagneprovning där vi provar 5 olika champagner ihop med Fredrik

Efter provningen så serveras en 3-rätters middag där det kommer finnas utvalda viner till försäljning. Fredrik minglar runt bland borden och svarar på frågor som kan uppstå efter provningen.

Kvällen fortsätter i puben där utvalda bubblor finns att köpa på glas. Fredrik finns på plats med sin bok för den som vill bläddra eller köpa sitt signerade exemplar.

Dagen efter serveras en ljuvlig frukost där vi i internationell stil även bjuder på kallt bubbel. Men nu blir det alkoholfria bubblor istället.

 

 

Med smittande passion o fascinerande kunskaper bjuder Fredrik Schelin på hänförande upplevelser för alla sinnen om livets goda: mat & dryck! Novisa välkomnas in i en magisk värld och sakkunniga når oanade höjder av nya uttryck. Fredrik Schelin är vinskribenten och champagnekännaren som 2018 släppte sin första bok ”Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska”.

Fredrik Schelin har hela sitt vuxna liv haft en passion för Champagne och är berest i distriktet. Med över 5500 provade champagner delar Fredrik här med sig av detsamma.

Fredrik Schelin (född 1972) syns ofta på TV4 och som vinexpert åt Aftonbladet, Coop MerSmak, Vin & Bar samt DirektPress/MittI.

*För att utföra denna exklusiva champagneweekend krävs ett deltagande om minst 20 personer, vi förbehåller oss rätten att avboka vid för lågt antal deltagare. Observera att det råder en 18-årsgräns för att få delta i champagneprovningen.

Pris:

Pris per person/
Hotell Sörbodal: 2150:-/natt
Hotell Hedvigsdal/Spahotellet:  2550:-/natt

Enkelrumstillägg tillkommer

Datum:

17 april

 

Detta evenemang är ett samarbete mellan Lundsbrunns Kurort och Rickstrand & Co

 

Pris och bokning

Från 2 150 kr

För bokning tryck på länken nedan eller ring oss på nummer 0511-571 90

Boka nu

Detta ingår

  • Del i dubbelrum
  • Stärkande frukostbuffé med småvarmt och nybakat
  • Mingel i foajen med snittar & bubbel
  • Dryckesprovning
  • Välkomponerad 3rätters middag
  • Fri parkering direkt utanför hotellet
Another way to initialize images as TimberImages, but within Twig