Är du vår nya pigga frukostvärd?

Vi söker dig som är morgonpigg, positiv och engagerad lagspelare som brinner för service och mötet med människor. Du har en förmåga att ta egna initiativ och trivs med att jobba i en miljö med högt tempo. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och har talang för att möta gästerna i restaurangen på bästa sätt. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker alltså dig som är en naturlig glädjespridare och vet att ett leende alltid hinns med!

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ställa i ordning frukostbuffén, fylla på och plocka undan. Framför allt att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt och se till att de trivs. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse i restaurangen genom att hålla rent och snyggt.

Dina uppgifter

-Förbereda och servera frukost av god kvalitet.

– Hålla våra bufféer uppfyllda och inbjudande

– Bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö.

– Hjälpa våra gäster att känna sig som hemma.

– Hålla matsalen ren och fräsch.

– Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kan vara förlagda någonstans mellan kl. 06-14, vardagar och helger, men arbete kvällstid kan förekomma. Tillgång till körkort och bil är ett krav. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta restaurangchef Linda Gullbrandsson på tel. 0511-25511. Välkommen med din ansökan